Villalinus

Villalinus

perjantai 20. elokuuta 2010

Pyykkipoikapussukat ja lippunauhaa...

Aamut ovat äärettömän pitkiä varsinkin kun nousee jo neljältä ,tuntuu kyllä toisinaan ettei ole nukkunut lainkaan,varsinkin kun pikku-ukko saattaa herättää edelleen kaksi kertaa yössä.... Peiliin ei kyllä aamusta passaa katsoa,parasta on siis ommella ja saada sitä omaa aikaa. Tänä aamuna tuli tehtyä esim nämä pari pyykkipoikapussukkaa joissa somisteena pitsiä sekä "vanhanmallinen" pyykkipoika,mukavat!
Ja pitihän sitä myös kokeilla myös tällaista lippuviirinauhaa,pitseillä tietenkin,seuraavaan laitan kyllä vain yhdenväristä pitsiä,muuten ihan kiva idea.... Ihanaa kun on viikonloppu edessä,saa nukkua,tai ainakin yrittää nukkua jopa kahdeksaan... Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille ja vierailijoille tasapuolisesti! Palaillaan ensiviikolla!

5 kommenttia:

Hilda kirjoitti...

Tosi kauniita olet taas tehnyt!! Valkoinen kangas ja pitsit toimii aina! :)
Raskasta on silloin, kun on useampi pienempikin lapsi perheessä ja yöllä herää monta kertaa. Muistan tuon ajan itsekin, kun pienet heräilivät monta kertaa öisin ja itse oli ihan rättipoikki ja piti vain jaksaa. Mutta onneksi lapset kasvavat niin nopsaan isommiksi :)
Voimia ja mukavaa viikonloppua!!

Liisa kirjoitti...

Sinä se jaksat kuitenkin vaan ommella, vaikka unet jää vähäisiksi. Minä olisin silmät ihan ristissä ja puhti olisi kokonaan poissa jos öissä en saisi kunnolla nukutuksi. Minäkin muistan teinin vauva- ja lapsuusajat, voi että sitä tunsi itsensä niin väsyneeksi, että ois pystyyn nukahtanut.

jaksamisia sinulle.

Seija kirjoitti...

Oletpa tehnyt söpöjä juttuja :) Mulla sormet syyhyää myös ompeluiden ja muidenkin käsitöiden kimppuun, muttta nyt on maalausurakka vauhdissa, joten on keskityttävä siihen. Mukavaa sunnuntaita! Jään lukijaksesi.

Miss Dior kirjoitti...

Sinulle on yllätys blogissani :)

Nina kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista ja kiitos Miss Diorille ihanasta tunnustuksesta!