Villalinus

Villalinus

maanantai 23. elokuuta 2010

Tildaa virkaten ja tunnustus

Näin se viikonloppu taas otti ja meni,päivät kuluvat aivan liian nopeaan...perjantai-iltana tuli vielä ommeltua jonkin verran lippunauhoja,tänään pitäisi viimeistellä jotta saisi jotain valmista.
Viikonlopun illat meni jälleen virkkaillessa,tällä kertaa tarkoituksena oli virkata tildaa,ja aika hyvin se onnistuikin,lankana Novitan kotiväki ja kolmosen virkkuukoukku,jalat ja kädet olisivat saaneet olla ehkä hiukan kapiammat,mutta muuten kyllä tykkään.
Hiukan pitsiä piti ommella rinnuksille somisteeksi.Pituutta tällä kaunottarella on noin 34cm.

Ja tällaisen tunnustuksen sain Miss Diorilta enkelinsiivetkin.blogspot.com ja tämä on tarkoitus jakaa seitsemälle muulle ja myös kertoa itsestään seitsemän asiaa,saapas nähdä kuinka hankalaksi menee...
Eli näille seuraaville haluan jakaa tunnustuksen:
Liisa-Alice in wonderland
Muru-Kotiäidin arkea ja ompeluksia
Sarppa-Valkoisten ruusujen koti
Hilda H
Onnenmurusia
Piu Pau
Eenuca-Olipa kerran koti
Monella teillä tämä varmasti jo onkin,mutta bloginne vaan ovat niin ihania että olette sen ansainneet!
Ja sitten niihin tunnustuksen tunnustuksiin....Pienenä halusin kasvaa isoksi tytöksi,tulla maatalon emännäksi,suurperheen äidiksi,perheen sain,maataloa en,tästä syystä jaksan haaveilla siitä. Aloitin uuden harrastuksen viikonloppuna....lenkkeilyn joka muuten on äärettömän uskomaton asia minulle joka sairastan vaikeaa astmaa,jalka nousee sittenkin! Käsityöt ovat henkireikäni jaksamiselle tässä kiireisessä arjessa ja tapa rentoutua. Paras ystäväni on rakas pikkusiskoni! Olikohan siinä jo seittemän asiaa,pyydelkäähän lisää jos olen väärässä! Ja oikein ihanaa alkavaa viikkoa! Nina

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Onnea uudelle harrastuksell, minä olen sauvakävelyä harrastunut, tosi joskus on isojakin taukoja.
Kiitos tästä tunnustuksesta! Olet kyllä itsekin sen ansainnut. tämä on tosi ihana käsityöblogi. ihailen aina töitäsi tosi paljon.

Sude kirjoitti...

Onnistuneesti toteutettu Tilda-tyttönen. Yhyy, miksi en minä keksinyt, että Tildan voisi virkatakkin. Tämä oli sinulta loistava idea.