Villalinus

Villalinus

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Uusi naulakko ja karkkivärejä keittiöön

Kokeillaanpas uudemman kerran postata samasta asiasta...ja jos ei kuvat näy tälläkään kertaa niin klikatkaa ruudun kohdalta niin todennäköisesti tulevat esille. Meidän naulakko oli kulkenut jo matkansa päähän,kaupoista en löytänyt sellaista kun olisin halunnut sopuuhintaan,niinpä ostin tarvikkeet kaupasta ja mieheni toteutti sen,ja juuri täydellinen naulakko meille.
Naulakko on myös ihanan kuultovärinen,ei liian valkoinen mutta juuri sopiva.

Tarkoitus on vielä ostaa pieniä valkoisia koreja tuonne ylös joihin sitten piilotetaan kaikki lakit ja lapaset,kiitos vielä omalle kullalle,tykkään tästä ihan kympillä!

Viikonloppuna tuli ainoastaan virkattua jämälangoista muutama siivousrätti,aivan ihanat karkkivärit! Silmukoita 60,koukkuna 2,5,kierroksia tarpeeksi ja simpukkareunus ympärille,voila! Tämä viikko onkin kaikenlaista tohinaa täynnä,mahtuu reissu Ouluunkin mukaan.Mukavaa viikkoa!Nina

6 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Huippuhieno naulakko! :) Kätevää, kun on käsistään kätevä talossa-sekä isäntä että emäntä! ;)

Mukavaa viikkoa!

muru kirjoitti...

no niin , tulihan ne kuvat sieltä :D Mulla kuvat ei vielä näy, pitääköhän poistaa kans koko juttu ja laittaa uudemman kerran... Tosi hieno naulakko, taitava isäntä!

kisu kirjoitti...

Hieno naulakko!
Noitten rättien virkkausta en olekaan kokeillut, vielä. Jämälankoja kyllä olisi kassikaupalla ;o) Ihanan houkuttelevat karkkivärit!

Mukavaa viikonloppua!
-kisu-

M kirjoitti...

heippa taas! minä täällä vaan kyselen, missä blogiystävä luuraa :) Eikö ole ihanaa tämä vesisade, lumet sulaa vauhdilla! Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Nina kirjoitti...

Hei! Ja mukavaa kun joku kaipailee...sairastuin itse viime viikolla bakteeriperäiseen keuhkokuumeeseen ja vietin viikonlopun sairaalassa saaden antibioottia suoraan suoneen,olisivat vieläkin pitäneet mutta pakko oli päästä kotiin...voimat ihan loppu...kankaita kaivelin tänään esille ja yritin tehdä jotain mutta eipä siitä oikein mitään tullut,palaillaan!

M kirjoitti...

Hui kauhistus!! Mun epäilykset osu siis oikeaan...ihmettelin onko jotain tapahtunu kun ei susta kuulu ;) Nyt parantelet itteäs ihan rauhassa (vai saakohan kotiäiti levätä...) Paranemisia!!