Villalinus

Villalinus

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Virkattu tuttiketju ja pari kirjaa

Täällä ollaan taas vietetty hiljaiseloa,helteetkin tuli ja meni ja meillä kuljetaan varsinkin iltaisin villasukissa...paljon mitään juttuja ei ole tullut tehtyä...Ette arvaakkaan kuinka alkaa ottamaan päähän kun ei pysty tekemään yhtään mitään,ennenkin mulla on ollut käsien puutumista juuri niiden selkävaivojen vuoksi,mutta nyt tämän raskauden myötä oireet senkun pahenevat,ei pysty tekemään mitään,ei päivisin ja öisinkään ei saa nukuttua kun käsiä särkee ihan kainaloista saakka...entäs jos ei helpotakkaan kun raskaus loppuu...äääkkk,hulluksihan tässä tulee!Tänään yritin jotain näpertää,pientä ja tarpeellista,nimittäin virkatun tuttiketjun.
Mandarin petit lankana ja koristeena tilda nauhaa,ompelukoneella oli kyllä hiukan haasteellista ommella virkattuun nauhaan.Väri ei oikeasti ole ihan noin punainen,kuva vääristää ja pahasti.
Ja kun kerran ei ole käsitöitä joita esitellä,eikä kyllä pahemmin meidän perheen huushollin sotkujakaan niin esitellään pari ihan lempparikirjaa,molemmat Anna Örnbergin,ruotsinkielisen löysin ihan vasta kirpparikierrokseltani,ihan uusi tänä vuonna ilmestynyt kirja ja hintaakin vain 15e,tuosta vanhemmasta kun maksoin kirjakaupassa yli neljäkymppiä...mutta tutustukaa ihmeessä,kirjat täynnä toinen toistaan ihanempia juttuja,jos näistä ei kipinä syty niin ei sitten mistään! Ja anteeksi kaikille kun en ole pahemmin vieraillut blogeissanne...koneella on tullut oltua viime aikoina aika vähän,mutta enköhän taas palaile! Ja kertokaahan onko teillä ollut samanlaisia puutumisia ja kuinka niistä pääsee eroon,hierontaan(satuin lukemaan jostakin että vika voisi olla jossain niskassa),leikkaukseen... Onnellisia päiviä kaikille synkkyydestä huolimatta,ottakaahan iisisti! Nina

2 kommenttia:

muru kirjoitti...

Hei! kiva kuulla susta. Koitahan jaksaa, vaivat kuulostaa samalta ku mulla. Öisin puutuu kädet ja kerran käväsi varpaanpäissäkin. Arvelisin että johtuu selästä, niitä vaivoja mulla riittää. Täytys varmaan mennä kirurgin puheille....jos siellä joku hermo painaa nikamaväleissä. Voimia loppuraskauteen!!

La Petite Princesse kirjoitti...

Onpa suloinen tuttiketju ♥