Villalinus

Villalinus

maanantai 23. helmikuuta 2015

Sweet little roses,viikonlopun hempeilyä

 Viikonloppu sujui mukavasti virkaten ja neuloen,tällä kertaa työn alle pääsivät ihanat ruusulapaset aikuisten koossa,ihanaa Novitan Isovelilankaa,johon tuli ihana vanha roosa uudeksi väriksi tälle keväälle.
 Lapasia tuli tehtyä neljä paria,kumpaakin väriä kaksi.
 Ihanat ruusut on virkattu milläpä muullakaan kuin mandarin petitillä,jossa vaaleanpunainen on juuri se oikean vaaleanpunaisen värinen,like it!
 Näitä saa kysellä sähköpostitse mikäli kiinnostaa.laitan myös Maker's Markettiin,kunhan kerkiän.
 Muka niin kiire aina...meillä vietetään hiihtolomaa tällä viikolla,reissusuunnitelmia ei ole koska me molemmat ollaan töissä,eli meillä se tarkoittaa ainoastaan jatkuvaa ruoanlaittoa ja siivousta sekä loputonta pyykinpesua.Tässä myös kuvaa projekteista keskeneräisiä...
Meidän ihana Vera täytti vuosia helmikuun eka päivä,synttärijuhlia vietettiin kotona pienesti,mutta huomenna neitokaisella on jännä päivä,Vera muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin! Kyseessä on oma vuokra-asunto,paikkana ryhmäkoti joka valmistui juuri.Neitokaista jännittää kovasti vaikkakin on jo jonkin aikaa asunut poissa kotoa,mehän päädyttiin tällaiseen ratkuisuun lähinnä siksi että arki ei rullannut hyvin,meillä oli jatkuvasti joku avustaja kotona ja meidän pienimmät lapset eivät saaneet elää normaalia perhe-elämää,saatikka kukaan muukaan,ratkaisu ei todellakaan ollut helppo,mutta kaikki vie aikansa,ja onhan se myös Veran parhaaksi aloittaa oma itsenäinen elämä omassa kodissa.On osteltu verhoja ja mattoja,vielä jotain huonekaluja kunhan nähdään kuinka tilaa jää apuvälineiden jälkeen.Onnea uuteen kotiin rakas! Ihanaa viikkoa ja lomaa niille joilla se on,nautitaan auringosta ja linnunlaulusta! Nina

4 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Ihania lapasia!!! <3
Onnea ja kaikkea hyvää Veralle uuteen, omaan kotiin! :) Terkuin, Mira

Marianne - Maalaiskoti Myllyhaassa kirjoitti...

Aivan ihania lapasia kyllä! Ja paljon onnea Veralle uuteen kotiin! :)

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania lapasia. Ihania pompuloita ja upea virkattu peitto. Kiitos kun käväisit blogissani ja jätin käynnistäsi kommentin. Sen avulla löysin tieni mielenkiintoisille sivuillesi.

Olet oikeassa, länsirannikolta ollaan molemmat ;-)

Liityin heti samantein lukijaksesi :-)

terkuin Riitta

NinaK kirjoitti...

Kiitos ihanaiset:) Ja tervetuloa Riitta!Kerrotaan Veralle terveiset!