Villalinus

Villalinus

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Jotain sentään

Viime päivät on hurissut lujaa vauhtia,jotain sentään olen saanut tehtyäkin ettei ole pelkäksi shoppailuksi jäänyt(aivan ihania löytöjä olen tehnyt...kuvia ehkä joskus myöhemmin) Eurokankaasta löysin tällaista ihanaa tilkkukangasta jota olisi myös saanut vaaleansinisenä,kokeeksi tein muutaman vauvanpeiton joka sopii hyvin esim vaunuihin tai sitterissä olevan vauvan peitoksi.Kokoa noin 42*53cm.Somisteena pitsiä,vaaleanpunainen nappi ja organzanauhaa.Käsitikkauksiakin on jonkin verran.
Yhteensä peittoja tuli puolen metrin palasesta kolme.(Sopisi muuten täydellisesti myös nuken peitoksi)

Tämän aamun tuotokset...27kpl puuvillaisia sydämiä teksteillä ja pitsillä sekä sillä puunapilla....vielä juuttinarut ja organzanauhat rusetille niin valmista on.Linus on tämän viikon alun ainakin nukkunut jopa kuuteen saakka joten ehkä nyt päästään normaaliin ompeluvauhtiin,ideoita kun olis vaikka muille jakaa,ompeluinnostusta ja aikaa vain tarvittaisiin. Mukavat viikon jatkot! Nina

3 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Minäkin hiplasin tuota tilkkukangasta, etenkin se vihreä miellytti silmää..

Hirmuinen kasa sydämiä!! Myyt ilmeisesti näitä jossakin!? :)

Nina kirjoitti...

Jatkuvasti myynnissä on erilaisia juttuja,kirppareilla jotain,kotoa käsin jotain ja toistaiseksi ainakin yhdessä liikkeessä...Täytyypä muuten käydä uudestaan katselemassa kun en nähnyt sitä vihreää,mutta varmaan on ihana ja hintakin aika kohdillaan.

Ruusa kirjoitti...

Okei :)

Juu se vihreä oli ihana,olispa aikaa niin tekisin siitä itelle IIIIISON peiton! :))