Villalinus

Villalinus

torstai 14. heinäkuuta 2011

Täällä vielä

Täällä vielä ollaan,pitkästä aikaa kylläkin.Päivät hurahtelee tasaiseen tahtiin...Täällä ollaan nautittu oman pihan pioneista.
Yritetty ottaa ompelukonetta ja tehdä jotain...vielä kesken...
Linus on nauttinut kun pappa on tullut lenkiltään ja saanut jämä juomapullot ja kännykän käteensä,lempparikappaleina meillä soi tällä hetkellä Glider in ja Märkä-Simon Häissä,ja täytyy sanoa että liikkeet on mitä mainioimmat...
Isännän ottama kuva mahasta ja ärtysestä akasta eilen kun viikkoja takana 38 ja kuus....sanoin kyllä monta kertaa että otat vain mahasta kuvan,pärstää kun en olisi halunnut näkyviin.Olo on tällä hetkellä ihan kökkö,täytyy olla yksi vaikeimmista raskauksista kohta takana,ja mikä siinä onkin että ne kaikki vaivat unohtuu aina,nyt oon saanut kyllä kaiken mahdollisen taakakseni,yöuniakaan ei saa enään nukuttua,2-4 tuntia korkeintaan...ja pian alkaa yösyötöt,huh huh,taitaa olla kiva ikälisä tässä raskaudessa.
Ja nyt innostuin sitten afrikkalaisista kukista,vihdoin sain kädet toimimaan,kortisonikuurilla,omin päin kylläkin,mutta koska auttoi niin jatkan kuitenkin.Peitto valmistui muutamassa illassa kun kerran innostuin,nyt kyllä vielä täytyy silittää.Lankana Novitan Miami jota tällä hetkellä saa halvalla joka kaupasta.Eipä tässä kummempia kuin hyvät kesän jatkot kaikille!Nina

1 kommentti:

muru kirjoitti...

hei! olin jo ihan varma että oon missannu teiän syntynyt-ilmotuksen, tämänkin viikon lehestä koitin katella :D Voin kuvitella että on kamalaa ku ei voi nukkua, minäkään en taho saaha nukuttua kolottavien lonkkien takia mutta sinä vielä raskaana ja kipujen kanssa, ei kiva. Onneks se yöherääminen on sitte vauvan kans erilaista, sen jaksaa yleensä paremmin ku "mahan kanssa heräämisen". Voimia vaan kohta se on ohi ja pikkunen nyytti sylissä :)