Villalinus

Villalinus

lauantai 13. elokuuta 2011

Jotain pientä ja silmäniloa kaikille

Aika menee kuin siivillä ja tämä mamma odottelee koulujen alkua,meillä kun ei pääse koneelle sitten ollenkaan kun kaikki  muut ovat koko ajan siellä. Paljon juttuja on tullut tehtyä,tässä niistä muutama valmistunut. Tilkkupeitto jossa hiukan ripaus pellavaa,käsitikkaukset ja terenauha ympärillä,tykkään!
Jotain keskeneräistä,ja kuten väreistä näkee,joulu on jo tulossa kovaa kyytiä,täytyy siis valmistautua hyvissä ajoin.
Vauva kasvaa päivä päivältä,ja täytyy kehaista että meillä on ihanan rauhallinen vauva,syö ja nukkuu,öisinkin nukkuu 5-8 tuntia yhteenmenoon,vain yhden kerran yöllä täytyy herätä syöttämään. Nimeä ei olla vielä päätetty vaikkakin ikää on pian neljä viikkoa,ensi viikon tiistaina. Asuntomessutkin jäävät tältä vuodeltakin näkemättä,mutta onpa noita lehtiä tullut osteltua joista saa kuvaa messutaloista ja moni on laittanut blogiinsakin juttuja joita on tullut selailtua. Ehkä joskus sitten...
Meidän 15 vee tytär Nenna vietti kostean viikonlopun sateisessa Kokkola rockissa,ja Nennan luvalla julkaisen tässä muutaman otoksista(kuvia siellä tuli otettua urakalla,vaivaiset 500) Joten tässä hiukan silmäniloa teille kaikille!
Ja vielä muutama kuva meidän omasta pikku prinssistä,näin hyvällä päällä meidän Linus oli kun äiti oli sairaalassa vauvan kanssa.


Mukavat viikonlopun toivotukset kaikille,palailen pian! Ja mukava saada uusia lukijoita,toivottavasti saan päivitettyä blogiani hiukan tiuhempaan tahtiin,kunhan arki palaa. Nina
1 kommentti:

Sude kirjoitti...

Minusta tuo kolmas kuva ylhäältä ja kolme alinta kuvaa ovat se silmänilo :) Onnea paljon äidille ja vauvalle.