Villalinus

Villalinus

tiistai 31. tammikuuta 2012

Tiskirättejä ja taiteilijapoika

Tuossa jokin aika sitten satuin löytämään novitan uutta hanko lankaa ja pakkohan sitä oli ostaa kokeeksi.Ja tiskiräteiksi se sitten päätyi,iso kasa käteviä rättejä jotka käyvät monenlaiseen pyyhkimiseen.
Lanka oli mukavaa virkata,ihanan paksua joten virkkaaminen oli nopeaa,ja pitihän siihen vielä ommella pellavasta lappunen joka kertoo käyttötarkoituksen.
Ja meidän pieni taiteilijapoika joka on perinyt kykynsä ilmeisesti meiltä molemmilta vanhemmilta,meidän pikkuinen sai käsiinsä vesivärit ja ilmeisesti kun paperia ei saanut riittävän nopeaan niin päätettiin maalata naama.On se vaan sellainen vekkuli ettei äiti aina pysy perässä,se osaa piirtää,laulaa kuin enkeli,ja aina välillä se pyytää äidiltä neulaa,kangasta ja sakset ja tekee ihan oikeasti käsitöitä...monesti olen mietiskellyt että mikäköhän siitä tulee isona... Linus aloittaa tarhan ensi viikon maanantaina,pääsee ikäistensä seuraan ja saa mukavaa tekemistä arkipäiviinsä,mikäli vain on terveenä.Meillä kun isi on keuhkokuumeessa,toisiksi vanhin myös kovassa flunssassa ja kuumeessa ja itsekkin kivassa 39 asteen kuumeessa...enään meillä onkin Vera joka ei vielä ole sairastunut... Pakkaspäivää toivottaen Nina

4 kommenttia:

mira kirjoitti...

Voi että mitä kurjaa sairastelua vieläkin! Näin kans tuota Hanko lankaa jossakin mainoksessa, se tais olla osittain kierrätettyä puuvillaa + jotain muuta materiaalia (ekolankaa) Ajattelin itsekin joskus kokeilla ja tuo tiskirätti oliski kiva kun ne on näköjään aina lopussa ts.pesussa) :) Tosi hienot nämä sun "rätit" (vähän liian ruma sana näille) ja pellavalappunen on kiva idea. Toivottavasti pääsette sairastelusta pian!

Mamma-Mia kirjoitti...

Paranemista teille. Täällä ollaan kans sairastellut.... :-(
Linus taitaa olla samanlainen vekkuli kun Kevin :-)

NinaK kirjoitti...

Muru:ennenkuin ostat lankaa niin vertaile hintoja,prismassa 3.70 kerä,cm ja hh 4.95 jopa,minimanin hintaa en tiedä kun vielä silloin ei ollut tullut kun viimeksi kävin...käy tämä vaan aika raskaaksi kun koko ajan joku sairaana...ja varsinkin nyt kun itse myös...
Maria:Yrittäkäähän tekin siellä jaksella,ei kun ole yhtään kivaa nämä sairastelut,täytyy odotella kesää,ehkä flunssat sitten helpottaa:)

Minka kirjoitti...

Ihania tiskirättejä! :-) Katselin tuota samaa lankaa juuri prismassa, mutta jätin vielä hyllyyn vaikka kovasti tekisi mieli siitä jotakin tehdä :-)