Villalinus

Villalinus

torstai 2. elokuuta 2012

Muutama Oona- mekko

 Jokin aika sitten olin päättänyt tekeväni muutamia mekkoja kunhan talo hiljenee ja palataan pikku hiljaa arkeen,eilen illalla sitten leikkasin muutamia osia ja tänään kun Fanny meni päikkäreille aloin ompelemaan ja sainkin muutaman valmiiksi.Kaavana käytin näissä Farbenmixin tuttua Oona kaavaa,malli aivan ihana,yksinkertainen ja kaunis.
 Polkadots mekon kaavaa pienensin aika reilusti,mutta nyt täytyy myös todeta että ihan liikaa,pienin kaava kun on 89-92cm,niin tästä kyllä tuli nafti 70cm,mutta ihan kiva. Ja huomaatteko kuinka ihanan ruosteinen pihakeinu meillä on terassilla,odottaen sadetta,ilman pehmusteita,mielestäni erittäin kauniisti rapistunut,miehen täti asuu Ruotsissa,piti kesämökkiään meidän naapurissa,möi talon ja jätti keinun tänne,keinu sai siis meiltä uuden kodin jo aikoja sitten.
 Toisessa mekossa onkin hiukan ruusuja ja vaaleanpunaista raitakangasta jota joskus tuli hankittua varastoon alesta. Tässä mekossa kokona juuri se 86-92cm.
 Ihan kiva mekko jos vain sattuu ruusuista pitämään,mutta ai että miten kaunis olisi jos alaosa olisi valkoinen ja vielä pisteenä iin päällä olisi ruusuinen röyhelö alaosassa,täytyykin laittaa to do listalle...
Tällaisia tällä kertaa,vielä on mekkoja valmiiksi leikattuina,niistä ehkä tulossa vielä hiukan lisää,täytyykin varmaan piilottaa mekkoja ennenkuin Linus tulee,on nimittäin alkanut kovasti kokeilemaan siskojen vaatteita,ja ai että mikä nauru tuli yksi päivä kun Linus löysi pikkuhousunsuojat,laittoi takapuoleensa ja tokas mulle olevansa nainen....mutta mitäpä voi odottaa pikkuiselta pojalta jonka ympärillä häärää paljon tyttöjä:) Nina

1 kommentti:

mira kirjoitti...

Kiitos päivän ekoista nauruista :D Poika oppinee ehkä ymmärtämään naisia aika hyvin aikuisikään mennessä kun on noin iso porukka naisväkeä talossa :) Meillä on flunssat meneillään x4 että näissä merkeissä menee mahollisesti myös viimenen keälomaviikko... Kiva. Mutta syksykin on kivaa aikaa, jotenki jo kyllästyttää tämä ainainen tuleeko-kesä-vai-ei-odottelu ja ihmettely. Eilen oli jo keltaisia lehtiä maassa!