Villalinus

Villalinus

maanantai 1. lokakuuta 2012

Villa Linuksen pompulasarja

 Muistatte varmaan kun tuossa jokin aika sitten esittelin muutaman pompulan,no nyt on sarja täydentynyt,joistakin on tulossa vielä joitain muita värejä,mutta uskon että muuten mallit ovat nyt tässä kaikki.Saanko esitellä,syksyn 2012 Villa Linuksen pompulasarja:
ankka ja sammakko
 pöllöt,
 apinat,
 leijona ja pupu.
Kaikkien hinta on 4e/kpl,vielä jonkinsortin teline pitäisi keksiä,sitä en todellakaan itse tee vaan mies saa ruveta ahkeroimaan:)
Viime perjantaina meidän oli tarkoitus viettää extralaatuaikaa eskarilaisen kanssa,hypättiin autoon ja lähdettiin suunnistamaan Ylivieskan kärkkäistä kohti....oltiin jo puolivälissä menossa kun Linuksen tarhatäti soitti että Linus oli loukannut päänsä,joku tarhakavereista oli tönäissyt pojan kumoon penkiltä jonka seurauksena oli lyönyt päänsä toiseen penkkiin,päässä oli iso kuhmu ja jälki,muttei ollut mennyt läpi,Linus oli kuitenkin muuttunut sen verran vaisuksi että päättivät käyttää tarkistuksessa....terveyskeskuksesta oltiin lähetetty keskussairaalaan toisen lääkärin konsultoitavaksi,epilepsian takia ilmeisesti.Tuloksena oli että pojalla oli lievä aivotärähdys ja että saattaa olla herkempi saamaan kohtauksia hetken aikaa. Onneksi niitä kohtauksia ei tullut,mutta arvaatte varmaan että meidän reissu meni mönkään,täytyykin ottaa jokin kerta uusiksi:)-Nina-

2 kommenttia:

Vintage kirjoitti...

On hieman sellanen olo, että ei oo todellista!! Mitä kaikkea sitä voikaan (ja pitää) tapahtua :(. Jollei ole harmia omasta takaa, niin sitten jonkun toisen järjestämänä, vaikkakin ilmeisesti vahingossa. Hyvä ettei Linukselle käynyt pahemmin ja jospa teidän reissukin järjestyisi vielä!

NinaK kirjoitti...

Näinpä,täytyy sanoa että tämä äiti päästi yhden jos toisenkin kirosanan kun niin otti pattiin,mutta eipä noille pojanviikareille voi mitään kun niillä on aina niin vauhti päällä