Villalinus

Villalinus

lauantai 19. lokakuuta 2013

Täällä taas,hu huu!


Pitkästä aikaa täällä,aikaa edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt muutama kuukausi... Ja mitäkö olen puuhaillut,kotona pientä pintaremppaa,tapetointia ja katon maalausta lähinnä. Meidän katto on suurimmalta osin ollut mäntyä,kellastanutta lakattua joka on ärsyttänyt jo pidemmän aikaa.
Olohuone on vielä vaiheessa kesken... muutama uusi huonekalu on ilmestynyt tässä bloggaustauon aikana,senkki ja vitriini jotka oli pakko saada.Täällä pitäisi vielä kattoa maalata ja seiniin valikoida uutta tapettia,vaihtoehtoja jotka miellyttää silmää on vaikka kuinka paljon kun vain osaisi valita...
Jotain valosarjoja on pitänyt jo pikku hiljaa hommata ja laittaa esille inhottavie pimeiden iltojen iloksi.
Ja mitä muuta ollaan puuhailtu,aikaisemmin kerroin meidän numero kolmosesta,tyttärestä joka innostui juoksusta,ollaan kierrelty aika monta kisaa koko perheen voimin,tässä ollaan Haapajärvellä Kauniston maratonilla,tyttären viides maratoni vuoden aikana,kakkos sija naisten yleisessä sarjassa sekä piirimestaruudessa,mahtavaa,ja kun tähdätään niin tähdätään korkealle!
Ei kyllä hymystä usko mikä matka ja rasitus on takana! On ollut mahtavaa seurata sivusta tyttären kehitystä juoksijana ja kannustaa,isä kylläkin enemmän kuin minä,musta kun ei juoksulenkeille kaveria saa. Nytkin meillä odotetaan kovasti seuraavia kilpailuja jotka kylläkin taitavat painottua ensi vuoteen. Käsitöiden osalta niitä tuskin tullaan täällä näkemään,en ole tehnyt mitään käsitöitä koska kädet sanoivat irti sopimuksen,toivon mukaan pian selviää mille olen allerginen ja mitä seuraavaksi,näinpä tämän blogin sisältö tulee muuttumaan enemmän kotiin painottuvaksi.Mukavaa viikonloppua! Nina

6 kommenttia:

Vintage kirjoitti...

Näyttää tosi kivalta ja valoisalta :). Pintaremppa ja uudet huonekalut piristää aina.

On teillä kovakuntoinen tyttö! Hienoa, että oma juttu on löytynyt:).

NinaK kirjoitti...

Näinhän se on Anu,kurja juttu vaan kun se remppa aina tuppaa leviämään:)
Ja tytöstä ollaan kyllä tosi ylpeitä!Kiva kun vielä eksyit tänne

Anonyymi kirjoitti...

kova tsemppari teidän tyttö. ja voi harmi että olet allerginen...kun olet ollut niin kova tekeen käsilläsi kaikennäköistä.toiv selviää mikä on...

NinaK kirjoitti...

Kiitos anonyymille kommentistasi myös! Todellakin toivon että kaikki selviää ja pääsisi tekemään asioita joita rakastaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
olipa kiva ylläri ku tulin kurkkaa sun blogia, tänne oliki tullu uusia kuulumisia. Oon aina välillä käyny kurkkaa onko jotain uutta tullut. Sulla aina kivoja käsitöitä ja todella harmi et ei pysty tekemään mitään käsillä. Tsemppiä koettelemuksiin!!

NinaK kirjoitti...

Kiitokset myös sinulle kommentistasi:) Pikku hiljaa alkaa allergiat olemaan selvillä joten ehkäpä myös päästään tekemään käsillä jotain jossakin vaiheessa. Mukavaa viikkoa toivotellen!