Villalinus

Villalinus

torstai 1. tammikuuta 2015

Vuodelle 2015

 Ja oikein ihanaa uutta vuotta 2015! Teittekö paljon uudenvuodenlupauksia? Itse en tehnyt ainuttakaan,vain toivomuksia ensi vuodelle.Räpsin muutamia kuvia keittiöstä taasen,ja kuten näkee meillä keittiössä ei ole ollut yhtään punaista jouluvärinä,vaan harmaata ja mustaa,se pieni jouluntaika on tullut keittiöön led-valoista jotka ovat verhojen reunoilla roikkumassa molemmissa ikkunoissa sekä äitini tekemässä paperinarukranssissa joka roikkuu peilin päällä.
 Joululiinaksi ostin työpaikaltani ihanan mustan tekstiilivahakankaan jossa on valkoisia tähtiä,aivan ihana liina käytössä myös pienten lasten käytössä,mukava heittää pesukoneeseen ja takuulla tulee hyvänä takaisin myös pesun jälkeen,Ihana!
 Ja mitä meidän eilisiin perinteisiin kuuluukaan,meillä tehtiin valtavat määrät tortilloja jauheliha-salaattitäytteellä,sekä paukuteltiin muutama "lasten" pommi,ihan vain Linuksen takia piti muutama hankkia,ja kuten meidän pihasta näkyy,märkää on ollut ja lumet saaneet jo kivasti kyytiä.
 Linusta onneksi vielä hieman pelottaa raketit ,uudet rakettilasitkin piti ostaa samalla kun pommeja valkattiin,onhan niillä mukava myös tehdä rakennushommia,hitsata ja silleen.
 Raketin lähtölaukaus!
Hyvää uutta vuotta kaikille ,vuoteen 2015 mahtukoon paljon iloa ja rakkautta! Nina

1 kommentti:

Riitta kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle ♥