Villalinus

Villalinus

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Muutama vauvanpeitto lisää sekä kuppikakkuja pääsiäiseen

 Eilen oli koko päivä aikaa touhuta kaikenlaista käsitöiden parissa,niinpä sain myös viimeisteltyä jo muutaman päivän valmiina olleen vauvanpeiton.
 Näissä on myös lankana Novitan Nalle lankaa,75% villaa ja 25% polyamidia,tämä yllä oleva peitto on väreiltään ihan lempparini,AIVAN MAHTAVA!
 Näillä peitoilla on sama koko kuin edelliselläkin eli noin 68cm*100cm,joka jo matkasikin uuteen kotiin pienelle vauvalle.
 Mikäli haluat voin myös tehdä tilauksesta haluamillasi väreillä ,toimitusaika ehkä noin kaksi viikkoa.
 Myös kuppikakut tuli viimeisteltyä eilen,eipä niistä kyllä puuttunut enään kuin kukka,jotka ompelin,ja vielä jäi monen monta viimeistelemättä.
 Nämä sopivat sekä pienten leikkeihin ja miksei viiriksikin jos pujottelisi vaikka vahvaa juuttinarua,itsellä ajatuksena laittaa keittiön ikkunaan pääsiäiseksi,kiva idea,vaikka itse sanonkin!
Tänään mulla oli jo aamulla kuuden aikoihin ompelukone kovassa käytössä,yksi projekteista ei mennyt eilen kuten halusin,joten yön läpi miettineenä ompelua aamulla oli hyvä jatkaa siitä mihin jäi.Tänään onkin taas ihana auringonpaiste,lämpöasteita ei ainakaan vielä ole paljon ja tiet olivat tosi liukkaita kun vein lapsia kouluun,ehkäpä se tästä vielä lämpenee. Ihanaa keskiviikkoa! Nina

Ei kommentteja: