Villalinus

Villalinus

maanantai 3. tammikuuta 2011

Liinaa ja vauvan nuttua

 Ja hyvää uutta vuotta 2011 kaikille! Joulukin jo meni kuin varkain,kotimme oli puettuna punaiseen,kuusi koristi olohuonetta,lahjat jaettiin ja nautittiin yhdessäolosta.Meillä ollaan taas sairastettu ihan urakalla,pienimmillä lapsukaisilla jatkuvaa flunssaa,kuumeilua,kovaa yskää,ei mukavaa,mutta näillä mennään uutta vuotta. Jotain pieniä juttuja on tullut tehtyä,ompelukoneita en kylläkään ole vielä ottanut esille,mutta senkin aika kerkiää tulla.Ja kun sitä jotain tekemistä piti keksiä niin virkkasin erään saksalaisen lehden mallin mukaan liinan kotiväkilangasta,ja juuri kun kierroksia olisi ollut enään kaksi niin loppui lanka...päivän tauko virkkaukseen ja eilen hakemaan lisää jotta sai valmiiksi.Halkaisija on 44cm elikkä ei ihan mikään pikkuinen.
Ja sen tauon ajaksi piti jotain muuta keksiä...pengoin käsityölehtiäni ja hokasin että vauvan perinteistä nuttua ei olekkaan koskaan tullut tehtyä,ja ei kun puikot heilumaan novitan woolilla.Ja täytyy sanoa että en kyllä tee toista kertaa,sen verran oli kierroksissa laskemista että usko meinas loppua kesken,mutta valmista kuitenkin tuli,somisteeksi pieni virkattu kukka ja ei kun pehmolelua koristamaan. Kaikkea kivaa olisi mielessä mitä pitäisi tehdä,uusi vuosi,uudet tuulet puhaltaa...vielä kun pukki olisi tuonut sen brodeerauskoneen,mutta ehkä ensi jouluna jos olen oikein kiltista. Uunissa porisee karjalanpaisti jolla meillä pian herkutellaan,mukavaa viikkoa!

1 kommentti:

muru kirjoitti...

hei! minä täällä taas piipahtamassa :) johan on koukku ollu ahkerana kertakaikkiaan!! ja sama homma meillä, sairastelut senku jatkuu ja välillä on käyty jopa lastenosaston puolella. Kyllä on ihmeellisen sitkeä tämä flunssakausi! Mukavaa uudenvuoden alkua :)