Villalinus

Villalinus

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Paluu arkeen ja uusia virkattuja juttuja


Pääsiäinen on vietetty ja suklaamunat tuhottu.(suurin osa niistä meidän juuri pestyille valkoisille sohvanpäällisille) Ja näin siis paluu arkeen voi alkaa. Nyt kun tuo ompeluaika on hiukan niinkuin kortilla ei auta kuin pitää virkkuukoukkua kädessä ja touhuta. Tässä joitain aikaansaannoksia jotka ovat samaa "sarjaa" kuin Hilma ja Laila nuket. Vauvan helistimiä,joiden pituus 16cm,aivan suloiset,toistaiseksi vain nämä kaksi väriä,tulossa muitakin värejä,mutta kun materiaali loppui kesken,hinta 15e/kpl toimituskuluineen.
Näillä yksilöillä pieni,vihreä,virkattu kukka korvan takana,Hilla helistin.

Ja söpö hiiri pehmo,Aino balleriina,jolla pituutta 24cm,tätä vain tänä värinä saatavana,hinta 20e toimituskuluineen.

Meillä Aino heti eksyi tyhjään maitokannuun,ei edes rippeitä saanut,raukka.

Ainolla myös kukka päässään,virkattu häntä ja niin kaunis valkoinen balleriina hame.

Jotain uudistusta kotona on tullut tehtyä kun vihdoin sain jotexilta tilaamani verhot jotka tilasin jo kauan aikaa sitten,ja täytyy sanoa että yllätyin erittäin positiivisesti,juuri sellaiset kuin mainoksessa luvattiin,ihanan ilmavat,kevyet ja niin kesäiset. Ja on se kumma miten verhot vaikuttavat huoneen kokoon,ennen kun oli 2 verhoa huoneessa,huone näytti pieneltä,sitä se kyllä onkin,mutta nyt kun verhoja 4 niin olohuone sai muka muutaman lisämetrin,hassua.Kaikkea hyvää sinunkin viikkoon! Nina

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä. Kauniit on verhot!

muru kirjoitti...

ihanat verhot, arvaat varmaan että mä oon kans niitä meinannu ostaa, ylläri :D En vaan oo tilannu ku menee niin kauan, sinä olit viisaampi! parempi myöhään ku ei millonkaan :)

Hiiriballeriina olis meiän 4v:lle napakymppi, neiti käyttää VAAN mekkoja, ja leikkii balleriinaa (anniina balleriina musiikki soi tässä koneella nyt taustalla...)
ps. Olipa kiva nähä tänään :)