Villalinus

Villalinus

tiistai 17. toukokuuta 2011

Virkattua ja keskeneräisiä

Nyt kun tietokone ongelmat on jotenkin toistaiseksi ainakin selätetty,tökkii tämä blogin päivittäminen,on täällä touhuttu monenlaista ihan päivittäin...Viime viikonloppuna virkkasin kotiimme ihanan vaaleanpunaisen trikoomaton joka löysi paikkansa keittiöstä.
Halkaisija tällä noin metri. Toinenkin hiukan ehkä isompi matto on tekeillä,valkoinen.Siinä vain kävi niin että trikoo loppui pahasti kesken ja juuri viimeisellä kierroksella,tänään kuitenkin hain lisää joten pääsee taas hommiin.
Kruunukuviota piti kokeilla tällaiseen pieneen pussukkaan,johon voi taltioida vaikka kesän tuoksuja...ihan kiva vaikkakin jotenkin jouluinen...

Ja vielä jotain pahasti keskeneräistä,muutama balleriina tuloillaan,näitä olen näperrellyt aina silloin tällöin...saapas nähdä valmistuvatko koskaan.
Masukin kasvaa kovaa kyytiä,välillä tuntuukin että alkaakin masu olla tiellä,ja kuten eräs tuttukin tuossa eräs päivä totesi että kummasti sitä aina unohtaa nuo raskaudenaikaiset vaivat....mutta onneksi kaikki on ohimenevää,jatkuva vessassa ravaaminen vaan alkaa ärsyttää välillä. Mukavaa viikkoa kaikille,palailen taas kunhan ehdin!Nina

5 kommenttia:

muru kirjoitti...

voi että, miksen osaa virkata tuollasia juttuja!!! AIVAN ihana. Ei vaan oo ohjeiden seuraaminen mun juttu (menee rivit ja kierrokset sekasin...) :D Tahtoo vaaleanpunasen pitsimaton :))

muru kirjoitti...

paljonko muuten menee metrin kokoseen mattoon trikookudetta, eikö niitä myydäki kilotavarana vai sillai nippuinako?

Nina kirjoitti...

Tähän mattoon meni noin 2kg,kankurissa myydään vyyhteinä sekä silleen pussissa,tosi kivaa puuhaa,suosittelen!

muru kirjoitti...

pitäsköhän kokeilla :) Kyllähän mä semmosen pyöreän maton osaisin ehkä tehä, ilman pitsikuviota. Nyt kyllä innostus iski!! lopputuloksesta ei sit tiiä.... ;)

Katariina kirjoitti...

Ihana matto!