Villalinus

Villalinus

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Tilkkupeitto sohvalle ja mekko tyttärelle

Jokin aika sitten tuli tilattua jotexilta lisää verhoja,samanlaiset kuin viimeksi,ainut vain että lilat tällä kertaa...no siitä sitten syntyi pieni ongelma...eihän meillä ollut yhtään tilkkupeittoa sohvien päälle joissa olisi ollut lilaa,ei auttanut kuin alkaa ompelemaan,ja tuloksen näette tässä.
Tikkaukset tein jälleen käsin,reunoihinkin olin ajatellut mutta kun oli liian kiire niin saa mennä nyt hiukan aikaa näin,ehtiihän sitä vielä.Meillä tuo lila väri alkaa kuin varkain hiipimään kotiin,valkoisen rinnalle,nyt odottelen että saan omasta puusta lilahtavia syreeninoksia maljakkoon,ehkä ensi viikolla.
Tänään tuli tehtyä ihan extempore juhlamekko 8-vuotiaalle Wilmalle jonka tokaluokan taival loppuu huomenna viikinkiaiheiseen esitykseen kuuleman mukaan.Ja kesälaitumille meillä muutkin lapset pääsevät,saapahan äiti hiukan lisäkäsiä auttamaan.Urakkaa pukkaisi kunhan aika antaisi periksi,Hilma ja Laila nukkeja haluttaisiin maailmalle,langoiksi olen ostanut mandarin petit lankaa,ovat pirteämmän näköisiä kun värit ovat niin ihan kirkkaita ja värikkäitä.Viikotkin kuluu tiuhaan tahtiin ja pikku maha-asukkia varten olen hiukan alkanut valmistelemaan,häkkisängyn paikka on hakusessa,tila tuntuu loppuvan kesken,ehkä joudumme vaihtamaan huoneemme yhden tyttöjen makuuhuoneen kanssa,me kun asustelemme tällä hetkellä talon pienimmässä makkarissa.Vaatteita on pesty ja järjestelty kaappiin,myös joitain uusia on tullut osteltua.Mutta nyt taidetaankin ruveta pannukakun syöntiin ja viikonlopun viettoon,palaillaan! Nina

1 kommentti:

muru kirjoitti...

heips, minä täällä taas :) Mulla on käynyt samalla lailla hiipivien värien kanssa, vuosi sitten en olis uskonu että vaaleanpunanen ja punanen (tietty sen valkoisen lisäks) alkaa valtaamaan taloa...

Pirteän peiton olet tehny! ja lisää niitä ihania verhoja *kateellinen* :D Jos joskus kyllästyt niihin valkosiin niin ostaja löytyy täältä!! :)