Villalinus

Villalinus

lauantai 23. heinäkuuta 2011

19.7.2011 reissussa

Tiistai aamu oli meilläpäin pilvinen,mutta päätettiin ottaa pikkuinen riski ja lähteä hiukan reissun päälle,lapset kun olivat jo odottaneet milloinka sinne Powerparkkiin oikein lähdetään.Perillä ilma oli mitä mainioin,aurinko paistoi ja oli lämmintä.
Venla se taisi meidän lapsista ollut se joka eniten oli odottanut reissua...
Harmi että laitteita joihin 5-vuotias pääsee on kuitenkin aika vähän,mutta toisaalta ihan riittävästi. Linus seuraili toisten menoa kärryistään,ja vaikka ilme on hiukan vakava niin mukavaa Linuksellakin oli ja tosi paljon ihmeteltävää....Mutta...kaikki hyvä loppuu aikanaan ja varsinkin tässä tarinassa...muutaman tunnin hurvittelun jälkeen,kun kaikki lapset olivat kasassa oli aika siirtyä syömäpuuhiin,pizzapuffettiin...se että sain sanotuksi että nyt pidetään tauko hurvittelussa ja lähdetään syömään,niin kuinkas kävikään....POKS ja lapsivesi meni....Mies lähti kiireellä hakemaan autoa,itse kietaisin isännän hupparin ympärilleni ja lähdin tallustelemaan miestä vastaan nälkäisten lapsien kanssa,tiesimme edellisten synnysten kautta että aikaa ei välttämättä ole paljon ja matka kotia olisi aika pitkä...
Automatka oli tuskallinen,varmasti meille kaikille ja jännittävä,kännykkä toisessa kädessä jos joutuisi turvautumaan ambulanssiin... Onneksi kerkesimme tuttuun kotisairaalaan.
Siellä syntyi meidän prinsessamme,pitkällisen luomusynnytyksen jälkeen,kivunlievitystä en saanut,vaikkakin olisin halunnut,lääkäreillä kun oli kaksi sektiota samaan aikaan,onnekseni kätilöni oli tsemppaava ja valoi uskoa koko ajan. Pituutta pienokaisella 47cm ja painoa 3080g,elikkä ihana pikkuine pakkaus.
Eilen vasta pääsimme kotia ja kuten arvaatte elämä on aika hullunmyllyä...Linus näyttää kaikki temppunsa,mutta mitäpä muutakaan voi 2-vuotiaalta odottaa,arvattavissahan se oli kun joutuu yhtäkkiä kasvamaan isoksiveljeksi.
Ensimmäinen kotona vietetty yö takana,muutaman tunnin unet takana,mutta silti niin onnellinen uudesta rakkaasta perheenjäsenestä. Iloa ja onnentunteita kaikkien tulevaan viikkoon! Nina
6 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Eipä olisi varmasti arvannut aamulla reissuun lähtiessä, mitä tuleman pitää. Hyvä, että kaikki meni lopulta kuitenkin hyvin. Onnea pikkuisesta nyytistä!!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Onnea ja iloa:)! Olipa teillä ikimuistoinen huvipuistoreissu..

La Petite Princesse kirjoitti...

Oho, pientä draamaa kesäpäivään :)

Kauniin tyttären saitte, onnea!

muru kirjoitti...

olipas jännittävä päivä ja varsinki kotimatka voi huh! Tuli tässä ihan kylmät väreet lukiessa. ONNEA siis ihanasta tytöstä!!!! Ihan tässä tulee vauvakuumetta itellekki..... Koitahan kestää isoveljen temput, meillä temppuillaan joka päivä lähinnä nämä vanhimmat keskenään. No, sullehan tämä on tuttua teillä ku on vähä ennemmän porukkaa ku meillä :) Mukavaa vauva-aikaa ja toivottavasti töörmäillään kohtataas kirpparilla niin pääsee ehkä näkemään tulokasta :)

Nonnukka kirjoitti...

jotakin kautta tänne tieni löysin ja lähetänpäs suuren suuret onnittelut pienen nyytin johdosta :) Ihania ompeluksia sulla on täällä!

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Kiva, kun tulit lukijakseni:)
Varmasti sellainen Härmän reissu, jonka tulette aina muistamaan. Meidän vanha mökki (vanhempien vieläkin) on aivan Power Parkin vieressä :) Pihalta näkyy osa laitteista.

Teidän osalla lapsilla on muuten sellaiset nimet, että jos saisin vielä 4 tyttöä, niin niistä tulisi Wera, Wilma, Venla ja Viivi :) Kovasti olen omille tyttärilleni yrittänyt tarjota noita nimiä tulevaisuuden varalle;)

Tulen uudelleen käymään täällä paremmalla ajalla, ja lueskelen juttusi läpi. Blogisi ainakin näyttää tosi kivalta! Tykkään tosi paljon itsekkin käsitöistä, nyt ne vaan on jääneet hieman muiden kiireiden vuoksi.

Oikein ihanaa viikonloppua koko perheelle!!