Villalinus

Villalinus

lauantai 20. elokuuta 2011

Tilkkupeittoja

Tällä viikolla olen päässyt sinuiksi myös ompelukoneen kanssa,harvemmin kylläkin tässä hälinässä,enemmän on tuo virkkuukoukku heilunut.Muutamia pieniä tilkkupeittoja olen tehnyt,yksi vielä odottelee hiukan keskeneräisenä tikkauksia.
Nämä kaksi tilkkupeittoa ovat kooltaan 72*100cm,kankaina ruutua,palloa ja ihanaa N-Stylesta ostettua kangasta.
Kolmannessa tilkkupeitossa on myös palloa ja tuo punainen kangas tildaa,jota satuin löytämään vielä juuri sopivan palasen. Kokoa tällä peitolla on 72*95cm.
Kaikissa peitoissa on myös reunoissa kanttinauhat,jotka sopivat mukavasti peittoihin.Ja myös kaikki peitot tulivat myyntiin,mikäli kiinnostaa voit tiedustella sähköpostilla.Juuri nyt kamala kiire,miljoona asiaa samanaikaisesti kesken,joten mukavat viikonloput kaikille täällä piipahtaville! Nina


4 kommenttia:

Cride -Kristallin hohdosta! kirjoitti...

Ihania kankaita noissa tilkkutäkeissä. Just tilasin Jenkeistä kankaita kun en oikein täältä löytänyt mitään kivaa. Olis näköjään pitänyt surffata enemmän noita nettikauppoja.

muru kirjoitti...

kivat peitot. oon käyny vaan yhden kerran N-stylessä asia ehkä pitäis korjata ;) Tosi nätit kankaat. Mulla jäi mieleen ed. potauksen pöllötakit, sellasia kun en saa ite tehtyä hoksasin nyt et mulla olis yks takki mihin sen pöllön vois laittaa koristeeks!! täytyy kattoo tuota lankaa, mistä ostit?

muru kirjoitti...

siis, poStauksen :D

Nina kirjoitti...

Lanka on Novitan uutta Kelo lankaa,taitaa löytyä joka marketista,hinnoissa vaan hurjia eroja,halvimmat kerät löytyy minimanista(4,50/kerä).N-Stylessä minäkin kävin vasta ekan kerran,mutta täytyy mennä toistekkin ja paksun lompakon kanssa,niin paljon kaikkea ihanaa.Kiitos kommenteista!