Villalinus

Villalinus

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Pitkästä aikaa pientä asiaa...

Täällä päivät kuluvat kiireessä,pitkään aikaan en ole päivittänyt teillekkään kuulumisia,jotenkin on ollut ihan liian kiire. Todennäköisesti pikku tyttäremme kärsii maitoallergiasta,oireet ovat olleet kurjia,vielä odotellaan viikon verran ennenkuin tutkimaan ruvetaan.... Käsitöitä on tullut kuitenkin tehtyä jonkin verran,pakkohan se ,Tampereen käsityömessut lähestyvät kovaa vauhtia ja sinne ollaan menossa äitini kanssa,mukava irtiotto samalla arjesta,ja tietty IKEA. Uuusia hahmoja on tullut kehiteltyä virkkausrintamalla ja tässä niistä yksi nyt paljastettavaksi,vauvan lelu,värikäs heppa joka oikein kaipailee pienten kätösten rutistuksia.
Söpöjä ovat ja niin ihanan värikkäitä!

Myös jotain tossuja ihan pienelle vauvalle  puunapeilla,puuvillalangasta.
Ja kyllä,meidän pikkuinen on saanut nimensä,kylläkin jo jokin aika sitten,nimeksi tuli Fanny Sara Victoria,ja pieni selityksen pätkä:Fanny oli mielessä jo odotusaikana,syntyi Saran päivänä ja täytyyhän perheessä yksi kuninkaallinenkin nimi olla. Ristiäiset vietimme kotona,pelkän oman perheemme kanssa,tilaisuus oli lämminhenkinen ja jotenkin täysin erilainen kuin muiden lasten kanssa,lämmin ja läheinen...

Linus oli pukeutunut ykkösiin ja kuten huomaatte,siitä on tullut jo iso poika.
Ja tässä perinteinen kuva jossa kaikki lapsemme:Venla,Wilma,Jeanette Fanny sylissä,Janina Linus sylissä,Nenna ja Vera.Ja nyt täytyykin ilmeisesti lopettaa kirjoittelu,työt kutsuu...Voikaahan hyvin ja mukavaa jos eksyitte tänne! Nina

5 kommenttia:

muru kirjoitti...

Heissan! minähän eksyin jo eilen tänne en vaan kerenny jäädä kommentoimaan. On teillä mahtava lapsikatras :) Siinä onki jo muistamista, ite huomaan että kolmannen jälkeen alkaa takkuilla jopa sos.turvatunnuksen loppuosa. Esikoisen ja keskimmäisen henkkarit muistan mutta komlmannen en...miten sulla, muistatko kaikki? No, pääasia et muistaa sentäs syntymäpäivät, joka on meillä keskimmäisellä tänään! :)
Ja sun käsityöt on ihania kuten aina!! Hyvää viikonloppua!
ps. se olin minä joka poistin ekan kommenttini, oli niin paljo kirjotusvirheitä ;D

muru kirjoitti...

Hei! Mulla on sulle jotain blogissani.... :)

Ninnu kirjoitti...

Kauniin nimen on tyttö saanut. Teillä onkin mimmienergiaa toden teolla. Meillä olisi ristiäiset vielä edessä, poika nyt puolitoistaviikkoinen.
Blogissani on sinulle jotain..

Nina kirjoitti...

Kiitos Ninnu! Ja onnittelut ihanasta kääröstä! Yritin käydä kommentoimassa blogiisi muttei se antanut tehdä sitä...Mukavaa viikkoa!

TiinaK kirjoitti...

Oih, Olen aivan sanaton kauniista töistäsi ja kuinka valloittava perhe!

Täytyypä syventyä blogiisi paremmin!

Terkuin eräällä kirpparilla lauantaina töitäsi ihaillut äiti