Villalinus

Villalinus

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joululahja

Uusi kiireinen päivä taas tuloillaan,tuntuu että vastahan se joulukuu alkoi ja jo ensi viikolla ollaan aatossa...minne ihmeeseen päivät oikein menee kun ne kuluu aivan liian nopeaan... Jo vuosia sitten päätin tekeväni tyttärille tilkkupeittoja,jäivät pelkäksi ajatukseksi kaiken muun hässäkän keskellä,nyt kuitenkin uuden ompelukoneen myötä sain edes yhden aikaiseksi,joululahjaksi.
Peitossa jopa lukee kenelle,milloin ja keneltä,mielestäni ihana muisto joka seuraa läpi elämän. Peitto on kooltaan 120*200cm.
Tilkkupeitossa olen käyttänyt paljon tilda kankaita koska ne ovat niin ihania kuoseja ettei niitä voi vastustaa sekä paljon punaista ja valkoista joka tuo ihanaa raikkautta myös joulun jälkeen.
Peiton olen tikkaillut käsin,vaikkakin koneella olisin saanut nopeampaa,kauniimpaa ja yksilöllisempää kuitenkin käsin,yläosaan tein kuitenkin koneellä lumihiutale koristetikkausta...Kaunis tilkkupeitto tyttärelleni,toivottavasti pitää siitä,TO DO listalle jää vielä monen monta tilkkupeittoa lisää.

Ja kuten huomaatte,perustin ihan uuden blogin,edellisen kanssa niin paljon ongelmia että nyt mennään tällä,mukavaa keskiviikkoa! Nina

2 kommenttia:

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Onnittelut uudelle blogipaikalle! Siirryn lukijaksi tähänkin:).
Ihana ihana peitto! Tilda-kankaat ovat tosiaan suloisia. "Omistuskirjoitus" peitossa on kaunis idea.

eija kirjoitti...

Kaunis peitto.Ihanat raikkaat värit. Minäkin olen ajatellut ommella keväämmällä tilda kankaistani peiton...