Villalinus

Villalinus

maanantai 13. elokuuta 2012

Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin

 Heikun keikun,kun kuvia katselee,hieman ovat väärinpäin mutta antaapa olla.Hilma ja Laila nuket ovat kokeneet muutamia uudistuksia tuotekehittelyn tuloksena,ne ovat entistä ihanempia,halittavampia ja turvallisempia.Alkuunhan nukeissa oli myös puunappi,en ollut tarkoittanut näitä ihan pienille "syötäväksi" mutta kun asiakkaat niitä halusivat pienille niin sen myötä nappi on jäänyt pois,nyt uskaltaa antaa pienten kätösten vietäväksi.
 Sadonkorjuu-nukke,nämä ovat aivan ihanissa petroolinvärisissä mekoissaan sadonkorjuulla,onhan jo syksy.
 Balleriina-nukke,jokainen tyttöhän haluaisi olla balleriina,miksei siis myös Hilma ja Laila.
 Tilkku-tyttö....korjatussa mekossaan ja silti niin iloisena.
 Nuttura-neiti....
 Viikonloppuna aloitin uutta tilkkupeittoa,tavoitteena tehdä viisi palaa illassa...
Ja Linus,joka välttämättä halusi pompulan itselleen sen löydettyään....
Villa Linus kiittää ja kumartaa kaikkia jotka olette jaksaneet roikkua mukanani,kuitenkin olen tullut nyt siihen lopputulokseen että blogini hiljenee,nyt Villa Linus keskittyy virkkaukseen,ompeluun,tuotekehittelyyn,markkinointiin,voit bongata minut ja ihastuttavat tuotteet
13-14.10.2012 Oulussa kädentaitomessuilla
16-18.11.2012 Tampereella Suomen kädentaidot-messuilla
Tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä,ehkä palaan,ehkä en,ehkä jopa teen kirjan,jos vaikka siltä tuntuisi..tai verkkokaupan,joka on ollut työn alla jo pidemmän aikaa.Tilaustöitä teen edelleen,edelleen saa siis laittaa sähköpostia ja tilauksia tulemaan,sähköpostilla voit myös kysyä kuulumisia jos ei muuta.Ja mikäli yrityksesi haluaisi myyntiin  ihastuttavia virkattuja leluja niin otathan yhteyttä!Kaikkea hyvää teille kaikille! Nina

3 kommenttia:

muru kirjoitti...

Näistä nukeista tykkään erityisen paljon! Onnea matkaan ja ilmottelehan jos avaat verkkokaupan :)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos blogistasi ja käsitöistäsi jotka olet jakanut lukijoiden kanssa.Oikein hyvää syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi.

Anu kirjoitti...

Ymmärrän oikein hyvin ettei kaikkeen ehdi ja blogi on parempi laittaa nyt sivuun. Silti harmi, täällä on ollut aina mukava vierailla ja ihastella aikaansaannoksiasi. Kaikkea hyvää jatkoon ja unelmien toteuttamiseen! Kaunista ja antoisaa syksyä toivotellen.