Villalinus

Villalinus

maanantai 10. joulukuuta 2012

Prinsessa ja herne,enkelit,erikoiserä lumihiutaleita sekä meidän oma palomies

 Ihana viikonloppu takanapäin,esikoinenkin oli käymässä poikaystävän kanssa joten koko perhe oli kasassa,harmi vain että tämä nuori pariskunta kiitää pian jouluksi ja uudeksivuodeksi etelän lämpöön,joten jouluna eivät ole paikalla,mutta niin se aika menee,huomaa että ite tulee sikavanhaksi....lapset lentävät pesästä nopeammin kuin oli luullutkaan.
 Itsellä virkkuukoukku vain jatkaa hommiaan,tässä muutama uusi tuttava joita on saatavana,ensimmäisenä Prinsessa ja herne.
 Näitähän tein myös joskus ommellen,nyt vain patjat on ommeltu,nukke on irrallaan jotta sillä voi myös leikkiä.
 Päässään Prinsessalla täytyy olla ehdottomasti myös kruunu,ilman sitä ei olla aitoja prinsessoja.
 Uutena tuttavuutena ovat tulossa myös enkelit,joilla on ruusu hameessa.Nämä suojelusenkelit haluavat levittää siipensä ja viedä turvallisesti elämässä eteenpäin; Siipiesi suojassa minun on hyvä olla.
 Nyt myös saatavana erikoiserä ihanan hempeitä lumihiutaleita vaaleanpunaisina,kahta eri mallia,tähti ja lumihiutale.Tarkoituksena olisi koristella lastenhuoneeseen kuusi juuri näillä hiutaleilla,eikä mikään ihan tavallinen kuusi vaan ihana valkoinen.
 Loppuun vielä kuvia meidän perheen tulevasta palomiehestä joka jokin aika sitten kävi tutustumassa paloasemalla,vielä on kypärä hiukan liian iso.
Ja kuten ilmekkin kertoo,meillä oli mukavaa!  -Nina-

Ei kommentteja: