Villalinus

Villalinus

tiistai 16. syyskuuta 2014

Mummolan pihalla


Tässä yksi päivä innostuin kuvailemaan mummolan pihalla,omien vanhempieni luona,mies kun oli auttamassa antenniasennuksen kanssa ja oma tehtäväni oli kaitsea kahta nuorimmaista hulivilia... Piha on ihana ja siellä on kaikkea mitä ottaisin omallekkin pihalle. Lasten mielestä parasta ja pahinta oli entinen koiran autohäkki,jo kovasti ruostunut,sinne menivät sisarukset jatkuvasti yhdessä piiloon.
Tänään ollaan taas nautittu ihanasta ilmasta,aurinko paistaa vielä kivasti lämmittäen. Innostuin myös tänään hieman leipomaan piirakkaa,kaupan pullat on jo niin kokeiltu. Käytiin myös tyttären kanssa kirpparilla josta satuin löytämään ihanan ison kruunun,jollaista jo pitemmän aikaa olen kaipaillut. Lapsille myös löytyi kivasti uutta vaatetta esim Fannylle ticket to heavenin ihana haalari,joka kylläkin on vielä hiukan liian reilu,mutta kasvaahan tuo neitokainen koko ajan kovaa kyytiä.
Perjantaina mukava reissu tiedossa,tyttären kanssa,viimeinen irtiotto ennen työharjoitteluun menoa,joka alkaa maanantaina. Aurinkoa myös sinulle! Nina

Lähetetty Windows Phonesta

Ei kommentteja: