Villalinus

Villalinus

torstai 12. maaliskuuta 2015

Pupuja ja pääsiäismunia

 Jälleen ompelupainotteista valmistunut,nimittäin näin pääsiäisen lähestyessä mitäpä muutakaan kuin pupuja. Onhan näitä ennenkin väännelty ja käännelty useampaan kertaan mutta edellisestä pupujen ompelusta onkin jo aikaa.
 Keskellä oleva pupujen pikkusisko on kaavalla jonka olen piirtänyt jo vuosia sitten,se on hiukan laihempi versio isoista siskoistaan,pituutta pupulla 50cm.Mekossa aplikoituna pieni sydän jonka leikkasin ihan vapaalla kädellä.
 Ja nämä,paljon isommat puput,pituutta peräti noin 58cm,mutta ovat aika paljon pulleampia versioita,kun näitä täyttelin en muistanutkaan kuinka paljon vanua niihin saa änkeä,mutta eipä tuo haittaa kun mulla on vielä ainakin 10kg vanua varastossa...Näiden kaikkien pupujen mekot on ommeltu ihanaakin ihanemmasta Tildan kankaasta joka on yksi lemppareistani.Ja ruusut tehty taasen asustepellavasta framilonnauhan avulla,mikä ihana yksityiskohta. Puput ovat orpoja,niillä ei ole kotia eikä ketään joka pitäisi huolta,haluaisitko adoptoida yhden tai vaikka kaikki.
 Ommellessani huomasin itsestäni yhden uuden piirteen jota ei aiemmin ole ollut...pitkäjänteisyys,ennen näitä tuli ommeltua aika pitkälle käsin kuten aikaisemmin tildanukkejakin,mutta nyt päätin että kestävät paremmin leikeissä jos ovat täysin ommeltuja,niinpä mietin ja mietin,ompelin ja purkasin kunnes se a-haa elämys tuli,meinasin kyllä yhdessä välissä heittää hanskat tiskiin,puput lensivät ompelutavaroiden joukkoon ja tokasin että pilalle meni,pikku rauhoitushetki ja ero niistä sai miettimään tarkemmin ompelujärjestystä ja tekniikkaa kunnes jälleen otin koneen ja ompelin,YES,I DID IT!Nyt ei siis lähde raajat ihan helpolla irti vaan pitäisi kestää.
 Ja niitä pääsiäismunia,näitä ihania munia on vielä pieni erä jäljellä,menevät Maker's Markettiin.
Ihanat sävyt ja juuttinaru,munat myös ovat ihan oikean munan kokoisia.Nyt kun on ollut vähän tiukempi ompeluputki voi ottaa rauhallisemmin ja virkkailla loppuviikon:) Nina

2 kommenttia:

Marianne - Maalaiskoti Myllyhaassa kirjoitti...

Niin suloisia pupuja <3 ja kivoja myös nuo virkatut pääsiäismunat. :)

NinaK kirjoitti...

Kiitos Marianne! Itse myös pidän niistä erittäin paljon! Ihanaa viikonloppua!