Villalinus

Villalinus

lauantai 9. lokakuuta 2010

Todennäköisesti jopa viimeinen postaus

Hengissä ollaan,ainakin toistaiseksi...kiirettä on pitänyt ja iltaisin töiden jälkeen olen ollut äärettömän väsynyt...totuttelu tähän uuteen arkeen vie paljon voimia ja tuntuu etten kerkiä paljon ylimääräisiä juttuja tehdä.Tässä jotain pientä mitä olen saanut aikaiseksi,pellavasydämiä ristipistoilla,jouluksi. Joten lyhyesti ja ytimekkäästi:KIITOS kaikille teille ihanaisille blogiystävilleni,tämä  ottaa ja jää pois tästä touhusta ainakin toistaiseksi,kuinka pitkäksi aikaa en tiedä,lopullisesti,en tiedä,tilanteet muuttuu jatkuvasti ja mikäli palaan niin palaan...sitä odotellessa... Ihania päiviä toivotellen! Nina

3 kommenttia:

muru kirjoitti...

hei! kivat jouluiset sydämet! Ostin itsekin viimeviikolla tuota raitaista pellavanarua Siluetista, harmi ku sinne ei ole tulossa uutta tilda "autumn" enkeliä!! vain ne tontut....ne on aika samanlaiset ku viimevuonna, pyjamat nyt vaan päällä että niitä en meinaa ostaa tarvikepakkauksena eikä kirjaakaan kuulemma tule uutta,harmi :(
Toivottavasti palaat pian blogitauolta,on kyllä ymmärrettävää ettei aika riitä kaikkeen. Minullakin ollut noita hetkiä etten jaksa mitään blogiin kirjotella. Palaillaan ja nähdään ja kirjotellaan!! :)

Liisa kirjoitti...

Kauniit sydämet oot ommellut.
Työssäkäynti ottaa voimille, se on ihan selvä ja eikä sitä kyllä jaksa enään paneutua oikein muuhun. mutta älä nyt kokonaan unoha nettimaailmaa ja blogiasi. kirjoittelet kun jakselet jne.

Mukavaa jatkoa sulle!

Eena kirjoitti...

Todella ihanat sydämet, kaunis ja niin jouluinen väriyhdistelmä.

Ymmärrän tunteesi tuon blogitauon tai jopa lopettamisen kanssa, joskus täytyy priorisoida niiden tärkeiden ja kuitenkin vähemmän tärkeiden asioiden välillä. Blogin kirjoittelun pitäisi kuitenkin olla hauskaa viihdettä eikä rasite ja stressin aiheuttaja, joten jos se ei elämän aikatauluihin sovi, ei tässä harrastuksessa oikein ole mieltä.

Mutta mutta, hyvää jatkoa sinulle! Mikäli blogimaailmaan palailet, olemme täällä odottelemassa. :)