Villalinus

Villalinus

tiistai 9. marraskuuta 2010

Täällä taas tonttuillaan!

 Heipä hei kaikille pitkästä aikaa...täällä ollaan taas ja toivottavasti pysytäänkin jonkin aikaa. Tilanteet muuttuvat niin myös meillä.Nyt on taas ns.aikaa räpeltää jotakin ja ette arvaakkaan minkälaiset vieroitusoireet olivat kun en tehnyt yhtikäs mitään.Tänään sain valmiiksi eilen aloittamani joulukalenteritontun...olisin kyllä halunnut hiukan isomman mutta ehkäpä seuraava on sellainen. Ja kyllä taas riitti värkkäämistä pienissä taskuissa ja meinas jo iskeä paniikki siitä mahtuvatko kaikki mekon etupuolelle...onneksi mahtuivat,tämä yksilö jää meille asumaan,ihana.Hiuksia olisin vielä halunnut mutta kun olin laittanut kaikki ns.talteen ja pois edestä niin enhän löytänytkään niitä,pahus! Pituutta tällä tontulla 72cm.
Ja nyt yhteen parhaaseen kirjaostokseen minkä olen tehnyt pitkään aikaan,viime viikolla ostin tämän ihastuttavan kirjan ja täytyy sanoa että ihastuin ihan täysin,ihania ohjeita ja kuvia siis täydellinen kirja! Suosittelen lämpimästi! Kiitos ihanasta kirjasta tytöt! Mukavaa päivää kaikille! Nina

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kylläpä on kaunis tonttutyttökalenteri. kertakaikkisen nätti.
Mukavaa kun olet palannut tänne taas!!

Miss Dior kirjoitti...

Jeij tulit takaisin ♥ Ihana tonttu :))

muru kirjoitti...

nätti tonttu! meilläki on jo iso kalenteritonttu istumassa makkarin nurkassa....ei vielä lopullisessa paikassaan mutta piti saada ottaa jo esille :) Kiva kun "tulit takaisin" :)