Villalinus

Villalinus

maanantai 29. marraskuuta 2010

Pöllöjä lisää,ostoksia ja joulukukkia

Eli näin ollaan päästy taasen viikonlopun yli,messuille menokin peruuntui...monesti miettii kuinka paljon yksi ihminen voi kantaa suruja ja murheita...sairas tyttäremme sai ensimmäisen epilepsiakohtauksen perjantaina,siinäpä syytä ihan tarpeeksi menojen peruuntumiseen,odotettavissahan se on ollut,on vain ollut ajan kysymys....raukka....itsekin oli säikähtänyt aika lailla. Mutta eipä auta surkuttelut,eteenpäin on mentävä vaikka mikä olisi.Viikonloppuna tuli paljon kudottua ja mitäs muutakaan kuin pöllöjä,pipoja pari kappaletta ja Veralle tällaiset "töppöset" pöllökuviolla isoveli langasta.

 Tämä päivä onkin sujunut ostoksilla pienimpien kanssa,vietettiin hauska päivä,bussilla kaupunkiin mennen tullen ja paljon kivoja ostoksia,ja kaiken kruunasi hampurilaisateria. Korttitarvikkeita ostin jonkin verran ja heti piti muutama ihan ajan kuluksi tehdä.Kuvassa myös tilda tarvikepaketti jonka ostin.(kolmas vasta).Ainut huono juttu oli että kun sitä ajattelee saavansa paketissa kaiken niin kuinkas ollakkaan,housu ja huivikangas puuttui kokonaan....kyllä sapetti...ne kiinalaiset....no asia korjaantuu kuitenkin huomenna kun saan hakea tarvittavan kaupasta ja pääsen hommiin.
 Joulukukkia meillä on myös ostettu,jouluruusua ja muutama hyasintti.
Niin ja mailegin pikkutonttu keittiöön kurkkimaan onko täällä kilttejä aikuisia.... Mukavaa viikkoa kaikille ja jaksamista joulukiireiden keskellä! Nina

Ei kommentteja: