Villalinus

Villalinus

torstai 10. toukokuuta 2012

Lankalähetys ja sairasloma

Juuri hain postista mukavan lähetyksen poppeli.netistä,ihania dropsin delight lankoja,peräti 41 kerää,siinäpä taas riittää vähäksi aikaa tekemistä,mutta haittaneeko tuo kun satun olemaan ns.sairaslomalla...Tiistai-iltana Linus päätti karata sukkasillaan pihalle ja minä tietty crocsit jalassa perään,Linus jo juoksenteli keskellä autotietä naureskellen kun äiti tulee perässä.Pian tapahtui jotain ettei äidin jalat enään päässeetkään juoksemaan,sattui niin p....sti,nilkuttaen sain kuitenkin pojan kiinni ja päästiin kotia. Siis en kaatunut,enkä tiedä mitä tapahtui... Kotona sanoin miehelle että nyt muuten meni jalka.Nukkumaan menin kuten aina ja ajattelin että jalka on aamulla parempi,mutta kun aamu tuli niin jalka oli edelleen kipeänä. Ei siis auttanut kuin lähteä lääkäriin,siellä ollessa vielä ajattelin  moneen kertaan että turhaakon tänne oli tulla...Kuvien ottamisen jälkeen kinkuteltiin nuoren mieslääkärin kainalossa lääkärin käskystä,jalka oli murtunut jalkapöydästä ja se tarvitsi siis kipsin.
No niin,nyt mennään näin,piikitetään myös veritulppaa estävää lääkettä joka päivä mahaan koko kipsihoidon ajan... Ja voitte vain arvata kuinka hankalaksi kotona kaikki tekeminen menee,ei kivaa,ei...ja tätä kait jatkuu seuraavat 4-6 viikkoa,riippuen parantumisesta,ensi viikolla jo eka kontrolli... Ja nyt ei kuin lankojen kimppuun,se on moro! Nina

2 kommenttia:

Mamma-Mia kirjoitti...

Voi että.... Paranemista sinulle!
Linus on ihan samanlainen kun Kevin... Tänäänkin se karkasi, halusi hakea postit............
Myöhäiset onnittelut Linukselle :-)

mira kirjoitti...

huhhuijaa, voi noita muksuja mitä murheita ne tietämättään vanhemmilleen teettää :/ Meillä kans vanhin neiti lähti parivuotiaana juoksemaan tien yli meidän omalle autolle, tosi vilkas tie jolla ei sillon onneks tullu yhtäkään autoa mutta kyllä säikähin puolikuoliaaks!! Onneks teille ei sattunut vielä pahemmin siinä tiellä! Paranemisia sinulle, ja kivoja lankoja sait, hauska seurata mitä niistä syntyy!