Villalinus

Villalinus

torstai 29. huhtikuuta 2010

Pupuja

Täällä taas....jotain pientä on tullut tehtyä....talo jossa käytetty Iinulta tilattuja kankaita,todella kauniita kuoseja ja täytyy sanoa että toimitukseen olin erittäin tyytyväinen! Alakuvassa pupupariskunta,neitosella virkattu mekko,jossa myös virkattu omenakoriste kuten poikapupulla.En tiedä mikä noissa pupuissa viehättää kun aina täytyy joku pupu tehdä,ne vain ovat niiiiin suloisia! Iltaisin virkkailu jatkuu,hitaasti mutta varmasti syntyy uusia isoäidinneliöitä.... Eilen en kylläkään tehnyt yhtään käsitöitä...siivosin koko päivän.... ei niinkään mukavaa hommaa mutta kuitenkin. Otin urakakseni keittiön kaapit...pesin ja järjestelin sisältä ja ulkoa ja jo oli urakka...tuntu ettei haittaisi vaikka kaappeja olisikin hieman vähemmän... Illalla pesin sohvanpäällisiä,ärsyttää kun keräävät niin paljon pölyä...nyt odottelenkin että pääsen laittamaan takaisin päälliset kun sohvat näyttää jotenkin ankeilta. Olisi mukava tietää ketä täällä käy vierailemassa,joten laittakaa kommenttia! Hauskaa vappua! Nina

5 kommenttia:

-iinu- kirjoitti...

Minä kävin!
Olipas mukava lukea, että tykkäsit tilaamistasi kankaista...suloisia ompeluksia niistä onkin syntynyt...tuommoisen Tilda-mökin haluaisin minäkin, ihana:)(ja puput tietysti kanssa...;)

Nina kirjoitti...

Kiva kun kävit,käy toistekkin kunhan saan ommeltua vaatteita joihin kankaat alunperin tarkoitin:) Ja täytyy vielä kiittää tilauksen toimittamisesta,ei saa nauraa mutta tilaus oli ihku eka nettitilaukseni ja olin erittäin tyytyväinen!

muru kirjoitti...

minä (taas) täällä, kurkkaan melkeinpä päivittäin mitä kivaa olet tehnyt. Tuota hauskaa tilda taloa en olekaan kokeillut tehdä vaikka se kirja on tuolla laatikossa. Jospa vielä joskus kokeilen :) pitäis vaan sitä vanua hakea...kumma kun ei saa alotettua mitään sellasta joka jäis väkisinki kesken, kun ei kerta sitä vanua ole (kun ne pitää saada heti valmiiksi) ;)

Nina kirjoitti...

Itse kävin halpahallista hakemassa viime viikon perjantaina neljä pussia vanua...riittää taas vähäksi aikaa...mutta tietää kyllä että hetken päästä iskee taas paniikki kun loppuvat.Kiva kun käyt vierailemassa niin minäkin käyn melkein päivittäin luonasi katselemassa mitä uutta kuuluu.Toivotaan aurinkoisia päiviä enemmän,paitsi ettei nämä harmaatkaan päivät kurjia ole kun silloin on kiva puuhata kaikkea muuta kivaa...siis ommella!

Mari kirjoitti...

Ihania! Tervetuloa mun uuteen blogiin;)