Villalinus

Villalinus

maanantai 3. toukokuuta 2010

Lintuja ja ikuisuusprojektia

Toukokuu...jostain syystä se sai minut ompelemaan lintuja. Aamuisin on ihana kuunnella lintujen laulua,tuntuu niin keväiselle...(huomaatko kuvassa keittiötuoli laitettu kivasti oviaukkoon,pikkumies on alkanut seikkailla,ja se täytyy jotenkin estää...)Ikuisuusprojektinikin on edistynyt jonkin verran,se vaan on kumma että tohon virkkaukseen jää tosi pahasti koukkuun,ei millään malttais lopettaa.Kiva homma vain odottaa sitten kun alkaa yhteen ompelu ja lankojen päättely...ääääääkkkk!! Nyt aamusta tuli taas leikattua jotain tildaa,joten ompelua tiedossa kunhan tässä kerkiäis. Hauskaa viikonalkua! Nina

2 kommenttia:

muru kirjoitti...

hauskaa viikonalkua sinne myös, ja onhan tuo ikuisuusprojekti edennyt jo mukavasti! Minua niin huvitti tuo tuoli asia, nimittäin meillä nuorimmainen myös kerkeää joka paikkaan ja portteja ja tuoleja on pitkin taloa mm. tässä tietokonepöydän laatikoston edessä yksi ylimääräinen tuoli,ettei auo laatikoita (ja syö papereita sieltä) Suurin ongelma on nyt jauho/makarooni yms. laatikko keittiössä, sieltä kaivetaan vaikka mitä... Huoh, no onneksi tämäkin vaihe on ohimenevää ;)

Nina kirjoitti...

älä muuta sano,meillä myös läppäri pidetään keittiössä kirjoituspöydällä jonka laatikot taas pursuaa kaikkea mahdollista kaavoista nappeihin,pikkusen meinaa välillä olla hommaa kun kaikki pitää repiä alas....tietäis vain mikä olis se paikka josta sitten itse löytäisi kaiken tarvittavan...tällä hetkellä kun juuri keittiö tuntuu parhaalle paikalle askarteluja varten!