Villalinus

Villalinus

tiistai 4. toukokuuta 2010

Enkeleitä ja sydämiä

Seuraava postaus tulikin jo tänään...ahkerana on ompelukone surissut ja jotakin uutta on taas aikaansaatu.
Elikkä tällaista tällä kertaa...enkelit on malliltaan tildan uudesta kevätkirjasta muokatulla mekolla ja pellavasiivillä,jotenkin tuon pellavan käyttö vaan on niin ihanaa. Neitosille laitoin myös käteen muutaman kukkasen jotka löysin aarrekätköistäni.(kumma että aina löytääkin jotain kivaa jota on tullut ostettua jotakin varten) Kuvassa myös muutama tänään ommeltu pellavasydän samoisilla kukkakoristeilla,en tiedä erottuvatko kuvasta...
Tänään tein myös kierroksen paikallisella kirpparilla josta löysin tämän ihanan linnunpönttökoristeen ja pakkohan se oli ostaa,tiedän kyllä mitä isäntä tykkää mutta antaa olla...Myös kukkakaupassa tuli käytyä,ostin muutaman pelargonian ja ensimmäisen orvokkiamppelin oven pieleen,saapas nähdä miten kestävät kun täällä meilläpäin oli aamusta kolme astetta pakkastakin.Mutta eiköhän se kesä sieltä tule kuitenkin!Palaillaan taas! Nina ps.antakaahan anteeks kun tuo kuvankäsittely ei vielä ole mun juttu joten joutuu vähän jumppaamaan niskoja samalla kun katselee kuvia,vinkkejä kyllä otetaan vastaan:)

3 kommenttia:

muru kirjoitti...

Onpa kiva kirppislöytö!!! ja tosi kiva tuo teksti :D Jospa vaan saisin isännän nikkaroimaan tuollasen...täytyy vähän painostaa, äitienpäiväkin tulossa jne... ;)

Nina kirjoitti...

Tykkäsin kyllä ite tosi paljon myös! Itse myös olen yrittänyt saada isäntää värkkäämään monenlaista mutta huonolla menestyksellä...

muru kirjoitti...

hih, vähän sama meininki siis kun meillä :D kyllähän se mies itselleen nikkaroi mutta.... Pitää meidän naisten vissiin alkaa puutyö hommiin käsityötähän sekin on, vähän vaan järeämmät työkalut :) Ja kiva kun kävit vierailemassa, poikkeahan taas! Mukavaa tulevaa äitienpäivää sinullekin, toivottavasti kaikkia äitejä muistetaan huomenna! :)