Villalinus

Villalinus

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Lasipurkkien uusi elämä


Lämmintä riittää ,mutta ei saa valittaa,kuitenkin on ollut pakko jotain puuhata muiden arkisten asioiden lisäksi.
Eli taas olen koukutellut jotain pientä.
Halusin tehdä muutamille lasipurkeille ihmeitä ihan yksinkertaisilla malleilla...

Tällaista tuli.

Purkin sisällä eilen miehen fammolta saatuja aarteita, alumiinisia pieniä kakkuvuokia,jotka oli tarkoitettu lasten leikkeihin ja jotka minä sitten vein...Saimme myös ihanan ison vaatekaapin,jota ajattelin jossakin välissä hiukan uudistaa sekä ihanan puulaatikon jonka sisällä kaikkea ihania hopea ruokailuvälineitä( oikeastaan tyttäremme Jeanette ne sai tavallaan perintönä).Näistä yritän laittaa kuvia piakkoin.

Tässä kuvassa myös pieni pilttipurkki joka sai uuden elämän,välillä oikein ärsyttää kun noitakin purkkeja kertyy aika lailla,miksei siis niitäkin voisi hyödyntää.Mahtavaa alkavaa viikkoa toivotellen! Nina
                                       

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Tulin kurkkimaan blogiasi, ihana blogi sinulla kertakaikkiaan. Mukavia kesäpäiviä.

Liisa kirjoitti...

Lueskelin blogiasi ajatuksella. Kauniita tildatöitä ja tuo purkin hattu on kaunis, mullakin on virkattuja pieniä liinoja ,pitäsihän ottaa idea sinulta?kiitos.

Nina kirjoitti...

Mukavaa että pidät,varsinkin kuten aikaisemmin olen kertonut olen tosi alottelija tällä saralla,kone tuli tähän taloon vasta jouluna osaksi lasten painostuksesta,joten minäkin aloin opettelemaan tätä kaikkea ja heti jäin koukkuun,paljon on vielä oppimistakin...Ja todellakin lasipurkit ovat aivan erinäköisiä pienellä tuunauksella!

Liisa kirjoitti...

Blogissani on sulle jotain kivaa:)