Villalinus

Villalinus

torstai 20. toukokuuta 2010

Jotain kivaa keittiöön


Eilen illalla kun en saanut unta mietiskelin mihin laittaisin tilkkutäkeistä jääneitä paloja...siitä se ajatus sitten lähti,säilytyspussukka jossa voi pitää kaikkea mukavaa keittiöön kuuluvaa.Korkeutta näillä on 58cm ja leveyttä 33cm. Taustakankaaksi laitoin pellavaa. Yhdessä taskussa ommeltu puunappi rusetilla sekä oikeassa yläreunassa vanha palkintolusikka.
Toisessa teksteinä "La vie est belle & Angels dance where flowers bloom" ja toisessa "Dream & sama angels teksti. Nämä ovat täällä myytävänä,hinta 22e/kpl,lisäksi toimituskulut.

Tuossa aikaisemmin lupailin kuvaa kaapista jonka saimme mieheni  fammolta,joten tässä se on,kaunis vanha kaappi. Haluaisin maalata sen jossain välissä,valkoiseksi.... Vinkkejä otetaan mielellään vastaan,minkälaisia maaleja olette itse käyttäneet tuunailuihin? Mukavaa aurinkoista päivää!
                                     

4 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Tänä keväänä on tuntunut siltä, että muita värejä ei enää olekaan kuin valkoinen... Jokaisessa blogissa maalataan kaikki mahdollinen valkoiseksi. I wonder...

Liisa kirjoitti...

Ompa kivat Pussukat, sie olet niin ahkera!

Tänä keväänä valoinen on in, ensikeväänä voi olla joku muu väri sitten, ettei sitä kannata ihmetellä.

Kaappi on ihan kiva noinkin,mutta valkoisena myös tyylikäs.

Nina kirjoitti...

Syy miksi haluaisin valkoista huonekaluihin on se että meillä esim kaikki kaapit(paitsi keittiö) on tummaa petsattua ruskeaa,myös lattia on samaa väriä... seinät beigeä yhdistettynä kaikenmaailman kurajälkiin yms...sohvat mustakukalliset,eli aikansa kutakin...tämä kaikki yhdistettynä PUULÄMMITYS HUUSHOLLIIN,ei ilmastointia saatikka ilmanvaihtoa muutenkaan...Villakoirat näkyy vähän turhan hyvin vaikka kulkisi imuri kourassa koko ajan.Siispä tämän vuoksi haluaisin edes hitusen valkoista johonkin...toivottavasti tästä saa jotain selkoa,aikamoinen vuodatus! Päivänjatkoja molemmille,tämä tyttö lähtee pyykkienlaittoon.

Liisa kirjoitti...

Laitoin sulle sähköpostia. En muistanut kiittää siinä ihanasta sydämestä, se on kaunis,niin kaunis, tosi paljon kiitoksia!!!