Villalinus

Villalinus

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Lisää virkattua
Eli kuten tänään aikaisemmin sanoin aloitin koukuttamaan jotain pientä myös.Tämmönen lakki siitä sitten tuli. Lankana sama kuin virkatussa vauvanpeitossa.Tässä kuvassa meidän yksivuotiaan päässä.
                                          Ja tässä meidän pian neljävuotiaalla...
Elikkä ideana että tehdään isoäidinneliöistä suorakulmanmuotoinen joka ommellaan lakiksi ja laitetaan esim kukka keskelle koristeeksi,tämän lakki sopii 48-50cm päälle. Ihan mukava kesähattu,jospa ne lämpimät ilmat nyt tulisivat.

Huomaa että äiti herätti pitkiltä päikkäreiltä kesken kaiken kun hiukan haukotuttaa nää mallin hommat. Mikäli kiinnostuit lakista niin tilauksesta voin kyllä tehdä,laittelet vain sähköpostia... Nyt miettimään seuraavaa... Se on moro! Nina
                              

1 kommentti:

muru kirjoitti...

tosi ihania virkkauksia! mihinkähän aikasempi kommenttini tästä hävisi, no jos tulee tuplana niin sitten tulee :) kirjottelin siis eilen jotain tänne. Minäkin tykkäisin virkkauksesta vaan kun pitäis muka saada niin nopsasti valmiiksi niin aloitan aina jotain muuta virkkauksen lisäksi, sitte se virkkaus jää. Sama kutomisen kanssa. Hatunnosto sulle, olet kyllä tosi ahkera!