Villalinus

Villalinus

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tilkkutäkkejä ja jotain muuta

Eilen oli siis todella kova ukonilma ja vettä tuli aika lailla,oli siis hyvä ilma olla sisätiloissa ja ommella virkkauksen jälkeen...Löysin aivan ihania uusia kankaita joista tulisi ihania tilkkutäkkejä.
              Ja ei auttanut kuin ruveta hommiin...isäntä muuten tuumas juuri eilen että olen muka viimeaikoina tehnyt liikaa käsitöitä...ei kai sitä ikinä voi niin tehdä,omasta mielestä sitä tarvii jotain muuta kaiken tämän muun rinnalle,miksei siis käsitöitä.                                
   Iso tilkkutäkki on kooltaan 140*180 valkoisella taustalla. Pienempi on aivan ihastuttava prinsessanpeitto ja kooltaan 80*140,vaaleanpunaisella pohjalla,tykkään itse todella paljon!
On siis ompelukone ollut kovassa käytössä,välillä tuntui että se sanoo irti sopimuksen,ei auta kuin haaveilla uudesta ompelukoneesta.

                                    Tässä myös kuvia pienistä hotelli helpotuskylteistä pitsirusetilla.Tämä tällä kertaa,lähden tästä pian leipomoon hakemaan täytekakkua 4-vuotissynttärisankarillemme! Nähdään taas! Nina

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi että on kauniit peitot, kertakaikkisen ihanat!!!!Just olis minun makuun:)

Sinä olet niin ahkera ja taitava!!

Liisa kirjoitti...

Niin, ja onnea 4 vuotiaalle!!!

Miss Dior kirjoitti...

Pakko toistaa Liisaa, peitot on nii ihania!♥

Nina kirjoitti...

Kiitos molemmille! Jotenkin juuri nuo vaaleanpunaiset on niin mun värejä,onhan tässä jo useampi vuosi kateltu vaaleanpunaista kuuden tytön päällä,eikä siihen kuitenkaan kyllästy.(eipä kyllä,nyt pojan kautta/takia alkaa sininen nousta esiin...)