Villalinus

Villalinus

tiistai 11. toukokuuta 2010

Koukussa ja kirppistelyä

Muutama päivä onkin kulunut edellisestä postauksesta,täällä nimittäin ollaan erittäin pahasti koukussa...siis virkkaukseen. Innostuin edellisestä kukkakuviosta niin paljon että aloin koukuttamaan vauvanpeittoa. Lankakaupasta kävin ostamassa ihanaa sandnesgarnin mandarin lankaa,todella laadukas puuvillalanka joka kestää jopa 60 asteen pesun.
Ja koukkuna olen käyttänyt 2.5sta.

Pikkusen on tullut tehtyä tilkkuja,yhden tilkun koko on aina noin 7*7...

On myös tullut hiukan pääteltyä,ja on muuten semmonen homma mistä en yhtään tykkää,kun sitä valmista pitäisi muka aina saada ja heti eikä hetken päästä. Juuri nyt olen jo siinä vaiheessa että koukkuan reunoja peittoon,toivon mukaan on valmista esiteltävää ja pian.
Viikonloppuna vietettiin äitienpäivää ja meidän pikku Linuksen yksivuotispäiviä,mukavaa oli kun koko perhe oli koossa ja rakkaita ihmisiä kävi kyläilemässä.
Tänään ennen kuin hain ekaluokkalaisen koulusta ajattelin pikaisesti käydä paikallisella kirppiksellä,josko taas löytäisi jotain mukavaa...

Ja löytyihän sieltä,pentikin tyynynpäällinen hapsureunalla,siniruudullinen pöytäliina keittiönpöydälle,kaksi ihanaa "kiveä" joissa tekstit believe ja trust,"vanhoja" pyykkipinnoja ja ihania valkoisia puukirjaimia(eivätkä muuten maksaneet kuin 1,50e kappale) Eli taas oli mukava reissu! Tällä kertaa ei muuta kuin toivotaan että ne helteet saapuvat tänne meillekkin tai että edes aurinko paistaisi,hauskaa viikkoa kaikille!Nina

1 kommentti:

muru kirjoitti...

oi mitä löytöjä taas! nyt kyllä tämäkin äiskä lähtee kirpparille ylihuomenna-huomenna kun on pyhä... :)