Villalinus

Villalinus

tiistai 25. toukokuuta 2010

Lisää mekkoja sateisena päivänä


Ihania kankaita ja mitäs muutakaan niistä tekemään kuin ihania Oona prinsessamekkoja. Tänäänkin meilläpäin on ollut erittäin synkkää ja välillä satanutkin joten mainio sää ompeluun.
Tällä kertaa kokona on 86/92 ja koska meillä ei näin pientä prinsessaa ole menevät myyntiin hintana 28e kappale postikuluineen ,laitat vain sähköpostia osoitteeseen villalinus@hotmail.com.

                                                     Sanoinkin miehelle jo eilen että harmi kun en silloin ommellut kun ensimmäiset neljä tyttöä syntyi,tiedä minkälaisia prinsessoja olisivat olleet,no sai meidän Venla  neitokainen toisenkin mekon eilisen lisäksi,tällä kertaa sinisävyisen ja kovin oli tyytyväinen.Sateisesta päivästä huolimatta hauskaa päivänjatkoa! Nina    JA SUURET KIITOKSET KAIKISTA KOMMENTEISTA,NIITÄ ON MUKAVA LUKEA!

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kauniita ovat mekot! Meidänkään läpipiirissä ei ole noin pieniä tyttöjä.

Miss Dior kirjoitti...

Todella kauniita! Huomasin että sulla on tullu tosi paljon käsitöitä blogiin. Miten ehdit tehdän kaiken?!

Nina kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Mulla on vähän sellainen tapa että ilman käsitöitä en voi olla...koko ajan miljoona projektia,ja yleensä kaikki levitettynä jonkun huoneen pöydälle... Kyllä sitä kummasti kerkiää ruoanlaiton,pyykin yms.ohessa...ainut on meidän ekaluokkalaisen koulukuljetukset jotka tuppaa häiritsemään ja pahasti,onneksi pian alkaa kesäloma! Nyt juuri laitoin Linuksen nukkumaan ja muut tuijottelee tv.tä ja minä mietin otanko virkkuujutun sohvalle vai kattelenko vain itsekkin tv.tä,onhan sitä taas jotain tullut tehtyä,jatkais huomenna.