Villalinus

Villalinus

tiistai 1. kesäkuuta 2010

KesäkuuTaas on tullut puputeltua,eli viikonloppuna aloitin tekemään taas näitä isoja pupuja,omilla kaavoilla,virkatuilla kengillä. Pituutta löytyy se 60cm ja päällä näillä Oona-mekko virkatulla kukkakoristeella.
                                                Myös virkatuista tossuista löytyy kukkakoriste,yksi pupu vielä ilman tossuja kun hiukan epäilen langan riittävyyttä...
Puput tuolilla sulassa sovussa nauttien ihanasta aurinkoisesta päivästä terassilla.

Eilen tuli taas käytyä hiukan ostoksillakin ja mukaan lähti JÄLLEEN erilaisia kankaita,lähinnä pellavaa sekä erilaisia pitsejä ja ihana kirja! Tuli myös käytyä kirpputorilla,muuten tyhjä reissu,mutta näin blogiystäväni:) näin pieni on tämäkin maailma! Aurinkoista päivää! Nina
                                                      

6 kommenttia:

Kultsin kämppä kirjoitti...

Pupujussit ovat niin ihanat ja raikkaat! Oikein hehkuvat kesäfiilistä.

muru kirjoitti...

voi jestas kun on ihanat puput ja vielä oona mekot, ihan huippuja!! Minun pupu taitaa jäädä ilman tossuja vaikka innostuin sen takia tuohon ison pupun tekoon että sais tehtyä sille hauskat tossut... Näin siinä monasti käy ;) Onneks on kesä ja lämmin niin ettei pupun jalkoja palele :D onko tossuihin jokin ohje vai virkkaatko vaan kanttisen palan joka ommellaan päistä kiinni? (näin suunnittelin itse tekeväni)

muru kirjoitti...

* siis ei kanttisen palan, vaan sellanen pitkä pala olisko se sitten suorakaide...ja kantapäästä ja pohjastako ompelet kiinni? vaiko miten :)

Nina kirjoitti...

:) tossuihin virkkaan ensin 15 silmukkaa hiirenhäntää,sitten kiinteitä silmukoita ympäriinsä laittaen päihin aina 2 yhteen ekoilla kolmella kierroksella... sitten vielä 7 kierrosta kiinteitä ja lopuksi 3lla tai 4llä se rimpsu siihen päälle...eli siitä tulee vähän kuin pussukka...toivottavasti sait jotain selkoa... lankana aika paksu esim tennessee ja koukkuna 3:)
Ja Kultsin kämppä:kiva kun kävit vierailulla:)

Liisa kirjoitti...

Oi joi,kun puput on kauniita ja isojakin vielä,sinä osaat tehdä niin kauniita.

Tuo kirja olisi minullakin hakusessa.

Aurinkoista tiistaita.

muru kirjoitti...

kiitos ohjeesta, kyllä siitä selkoa saa, pitää kokeilla kun tulee vapaa hetki jos vaikka illalla... mies oli eilen moottoripyöräajelulla että tänä iltana lienee minun vuoro, vaikka virkata :D