Villalinus

Villalinus

torstai 17. kesäkuuta 2010

Sydämiä ja sisustusmekkojaTämä viikko on pitänyt hiukan kiirettä eikä paljon auta asiaa että meillä on ollut uuni ja imuri rikki...onpahan jäänyt itselle enempi aikaa. Sisustusmekkoja siivillä on tullut väsättyä jonkin verran,osa vain lähti jo ennenkuin olin päässyt kuvailemaan. Iltaisin on virkkuukoukku viuhunut nopeaan tahtiin.
                 Myös muutamia pellavasydämiä on tehtailtu virkatulla koristeella,näissä nyt tilaamani HANDMADE Villa Linus merkit.Myös muutama sininen nalle on ommeltu joista en kuvaa saanut ladattua tänne,ja juuri nyt on keittiönpöydälle levitetty erilaisia kankaita tunikaa varten,prototyyppi tuli ommeltua mutta,,,hiukan muutettavaa oli liian paljon joten ei muuta kuin uutta tekemään. Tervetuloa uudet lukijat! Ja ne ketkä ei ole vielä osallistuneet arvontaan niin osallistukaa,hyvä mahdollisuus voittaa kun on vähän osallistujia! Loppuviikkoja toivotellen Nina             
                                                                                  Vielä lisäys edelliseen,eli tällainen tuli Venlan tunikasta,kaava oma,hiukan hassu ja omaperäinen tunika,mutta pääasia että tyttö tykkää!  Vielä yksi juttu joka tännekkin täytyy ilmoittaa...esikoisemme sai eilen tiedon koulupaikasta ja PÄÄSI opiskelemaan parturi-kampaajalinjalle ammattikouluun,ja jo oli tyttö onnellinen! (ja miksei äitikin) 

2 kommenttia:

muru kirjoitti...

Ihania sisustusmekkoja, onpa kiva idea!! Mistä muuten tuota nauhaa omalla tekstillä saa tilattua, olen jo moneen kertaan etsiskellyt netistä enkä löytänyt kuin ruotsista tilattavia...

Nina kirjoitti...

Nämä nauhat tilasin osoitteesta www.euroteam.fi,ja täytyy kehua vielä firmaa,lupasivat kuukauden toimitusajan eikä mennyt kuin yksi ja puoli viikkoa vaikkakin tulivat englannista saakka:)