Villalinus

Villalinus

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kevättä ilmassa...

 Meidän prismaan oli jo saapunut ihanat kevään Novita värit ja langat,ja ei siinä muu auttanut kuin tehdä hiukan ostoksia.Ja kaiken lisäksi kun Ruttu-Nutun Annika(blogiluettelossa linkki sivuille) oli tehnyt ihania neuleita ja antanut ohjeita niin pitihän sitä kokeilla.
 Omalle kullanmuruselle ihana elefanttipusero Novitan Isovelilangasta,puikkoina nelosen pyöräpuikot ja sukkapuikot...kaulukseen en ole tyytyväinen,seuraavaan paitaan laitan vähemmän silmukoita,nyt kuitenkin mennään tällä.
 Ja seuraavaksi täytyisi miettiä mitä näistä ihanuuksista tekisi,sukkaa,peittoa,hmmm,täytyypä miettiä.

Ja nyt taas niiden arkisten puuhien pariin,palaillaan! Lämpöisin ajatuksin Nina

2 kommenttia:

-pm- kirjoitti...

Voi ei miten ihana tuo villapaita! Kait se munkin täytyy hakea langat ja ruveta kutomaan tuollainen edes toiselle pojalle vaikka juuri ajattelin laittavani puikot ja langat hetkeksi lomalle ;)
Ihana muuten tuo tähtitilkkupeitto! Mistä tuollaista tähtikangasta löytyy? Hei kerrotko vähän neuvoja miten teet nuo tikkaukset noihin tilkkupeittoihin?

Nina kirjoitti...

Jo vain,ei sitä vain voi muuta kuin alkaa kutomaan,varsinkin kun tulee uusia ihania värejä.Tähtikangasta ostin Halpa-Hallin kangasmyymälästä,maksoi muistaakseni vähän vajaa 13e metri.Tikkauksista;elikkä viimisimmät peitot on tikattu "siksakkia" kahden vierekkäisen palan kanssa,joten näissä neljän palan peitoissa siksakkia on kaksi kappaletta alhaalta ylös,ja reunoissa myös käsintikkaukset,tikkauksen teen tyylillä pisto eteen ja pisto taakse...kauhean vaikea selittää mutta toivottavasti ymmärsit!