Villalinus

Villalinus

perjantai 11. helmikuuta 2011

Pikkuinen pupu ja uusi tilkkupeitto

 Ja täällä ollaan vain ommeltu ja ommeltu,jälleen kerran.Eilen tuli ahkeroitua monenlaista ja tässä niitä jotka sain aamulla viimeisteltyä.Pikkuinen pupu,omalla kaavalla,samantyyppisellä mekolla kuin edelliset,mutta parannetulla kaavalla ja toteutuksella,tästä tykkään! Pituutta pupulla 36cm.
 Pupulla myös korvassa pieni virkattu kukka jossa myös ruusu koristeena,ihanan vaaleanpunainen.
 Ja myös illaksi täytyi saada jotain tekemistä joten ei kun tilkkupeitto alulle ja illalla tikkaamista käsin sohvalla samalla töllöttäen tv:tä...mikäs sen mukavampaa...Kankaina jälleen hempeitä värejä,hiukan tildaa,muuten puuvillaa.Kokoa tällä peitolla noin 112*79cm.Ja kuten näkyy meillä paistaa tänään aurinko todella upeasti,harmi vaan että on aika kylmä!
Suuret kiitokset jälleen kommentoijille! Kommentteja on mukava lukea aina ja ne saavat päivästä entistä paremman,ja Helen:pöytä on vielä ensi viikollakin siellä,ja mikäli haluaisit jotain tiettyä niin ota sähköpostilla yhteyttä niin katsellaan,teen myös tilauksesta.Mukavaa viikonloppua kaikille!(meillä pitäisi siivota mutta juuri nyt tuntuu että otan jälleen ompelukoneen esille ja alan hommiin,ei ne villakoirat minnekkään katoa) Nina

3 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ihanan romanttinen peitto ja pupukin. Sinä osaat niin kauniisti yhdistellä kankaita ja ommella siistiä jälkeä.

muru kirjoitti...

nätit kankaat! ja pupun virkattu kukka tuo kivasti siihen jotain ekstraa :) Käväsin tänään pitkästä aikaa kirpparilla ja taisin näperrellä ompeluksiasi :) Vietkö sinne vielä siililapasia vai onko ne jo loppu?

Nina kirjoitti...

Terve Muru! Just kävin kommentoimassa sun puolellasi...vien lisää eri kokoja kunhan taas ensi viikolla pääsen,ilmeisesti maanantaina tai tiistaina...Ja Sude:Mukavaa kun käyt vierailulla,itsekkin olen kovasti viimeaikoina seuraillut juttujasi,kommentointi vain on jäänyt,kivaa kun teillekkin aurinko paistaa,sinä jos kuka olet sen ansainnut!