Villalinus

Villalinus

tiistai 15. helmikuuta 2011

Tildaa

 Tilda neitonen tuli taasen tehtyä,kaavana toimi Sisusta Tildan tapaan kirjasta Jane Austen-vaikutteinenleninki,valkoista puuvillaa,helmiä,ruusua yms.
 Pituutta nukella noin 60cm,vähän päälle. Kamala näprääminen näissä on kun itsellä on tapana ommella jalat ja kädet käsin kiinni,isolla neulalla ja ai että sattuu kun joka välissä pistää sormeen,kivoja verikokeita näin kotona,eipä tarvi mennä neuvolaan mittaamaan veriarvoja kun näkee kuinka punaista veri on...
Myös muutama siipi tuli ommeltua tuossa joku päivä sitten,vaaleanpunaisia,mitäs muitakaan. Eilen kävin taas hakemassa aivan ihastuttavia kankaita joista pitäisi jotain keksiä,mutta esim tämä päivä on mennyt ihan täysin siivotessa kotia...Mukavaa kun uusi lukijakin on tullut seurailemaan puuhiani,tervetuloa joukkoon,arvontaakin olen vähän mietiskellyt,ihan pian tulee vuosi täyteen,mutta palaillaan siihen jonkun ajan kuluttua...Mukavaa päivää toivottaen Nina

3 kommenttia:

muru kirjoitti...

ootpas ollut ahkerana! se on kyllä totta että jalkojen ja käsien ompelusta ei yleensä selviä ilman pistoksia :D Enkelistä tuleeki mieleen että siitä on kauan ku oon jaksanu ommella niitä, nyt on kesken se pikkunen tyynyjen päällä istuva tapaus. En tiiä mikä nyt tökkii, kun ei jaksa ommella. Tiiätkö muuten onko siluettiin tullu/tulossa uusi kevätkirja ja kankaat?

Nina kirjoitti...

Pyysin ainakin kysäsemään josko saisi kirjaa sitä kautta,vielä en tiedä,ja uskon että ne uudet kankaat tulee nyt ihan pian,kauniita kyllä ovat...kivaa rahanmenoa taas tiedossa.

Nina kirjoitti...

Lisäys edelliseen...Muru,soitin Minnalle...kirjaa ei tule ja kankaat tulevat 15päivä ensi kuussa,sitä odotellessa!