Villalinus

Villalinus

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Hilmat ja Lailat

Jo viime viikolla lupailin kuvia uusista,kysytyistä Hilma ja Laila nukeista,hiukan oli kiireinen viikko,mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan.
Lankana käytin Novitan miami lankaa jota on todella miellyttävä virkata. Näiden nukkejen pituus on noin 29cm,eli ovat hiukan edeltäjiinsä verrattuna suurempia.

Näillä on myös kivat etutukat,joka tuo mieleeni meidän kolme ensimmäistä tytärtä,kun he olivat polven korkuisia,ja siitä on jo kauan aikaa...Veikeät persoonalliset ilmeet,jokaisella.

Ja tietenkin virkattu kukka lehtineen hameen helmassa muistuttamassa meistä tytöistä jotka tykkäsivät keräillä kukkia omalle äidilleen aina kesäisin.

Jokaisessa on myös ommeltuna merkki muistuttamassa tekijästä.

Ja lisää on tulossa koko ajan....

Viikonloppuna Vera pisti äidin koville,oli jo kauan aikaa puhunut kännykkäkotelosta,kun kaikilla muillakin luokkakavereilla roikkuu kaulassa.Aikaahan ei siihen paljon kulunut,tehtävä oli kun toinen niin kovasti sitä halusi,kankaina tildaa ja ihanaa vaaleanpunaruutuista kanttinauhaa,ruusu somisteeksi vielä,ja valmista tuli ja tyttö tykkäsi!

Myös muutaman somistemekon ompelin tuossa viikonloppuna,tällä kertaa täysin valkoisia,yksinkertaisilla teksteillä mekon yläosassa,kauniita.Tänään olenkin vain siivonnut ja pessyt pyykkiä(mitä meillä kuitenkin riittää joka päivälle) viikonlopun jäljiltä,mukava aloittaa uusi viikko puhtaassa ja siistissä kodissa...mieli tekisi kovasti alkaa tekemään remonttia,uusia tapetteja ja ehkä jotain pientä valkaisua,kunhan meillä saadaan taas yksi flunssapöpö selätettyä,osa lapsista kuumeilee kotona ja tuhisee. Mukavaa viikkoa kaikille! Nina

3 kommenttia:

Cride kirjoitti...

Kivan näköisiä noi virkatut nuket. Onko tuo ohje kenties jossain yleisesti saatavilla vai ihan oma mallisi? Olen tosin virkannut viimeksi varmaan kouluiässä, joten pitäisi olla sellainen aika rautalangasta väännetty ohje :)

Nina kirjoitti...

Nukkejen ohje on oma,monen yrityksen tulos:) Nyt olenkin visusti laittanut kirjoittamani ohjeen talteen useampaan paikkaan:)

Cride kirjoitti...

Ok ja mun virkkaustaidoilla ei tulis kyllä omista tekeleistä mitään :) Täytynee keskittyä vaan johonkin muuhun näpertelyyn.