Villalinus

Villalinus

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Uutta tildaa ja tilauksesta

 Muutama päivä kerkesikin jo vierähtää edellisestä postauksesta,kiirettä on pitänyt,mutta enpä valita. Torstaina sain vihdoinkin tildan uuden kirjan ja kirja ei ollut pettymys,suosittelen,ja heti piti päästä kokeilemaan jotain uutta,norsuja.Niitä sitten tulikin tehtyä muutama ...ihana malli! Kirjasta en nyt sen enempää lähde laittamaan kuvia kun niin moni muu on sen tehnyt(jos haluat kurkata niin esim.kotiäidin blogista löytyy ihania kuvia kirjasta,linkki blogiluettelossani tuossa sivulla:))
 Tilauksesta tein tälläisen enkelin hempeän vaaleanpunaisen...
 Ensimmäistä kertaa tuli myös tehtyä hiekkalinnaa,meritähtiä ja merihevosia,ja kaikki hempeissä vaaleanpunaisen ja beigen sävyissä,toivottavasti saaja pitää niistä!
Kiire täällä meillä jatkuu,lapsilla hiihtoloma tällä viikolla ja äidin rakas on sairaalassa tutkimuksissa,säikäytti meidät jälleen kerran...yhden yön siellä viettänyt ja äidillä on ikävä,todennäköisesti pääsee kylläkin tänään kotiin,siitä myöhemmin lisää,ehkä...Mukavaa viikonjatkoa kaikille ja nautitaanhan näistä paremmista päivistä,ilman kirpeää pakkasta!

1 kommentti:

muru kirjoitti...

hienoja hienoja ompeluja taas :) Norsumalli näyttää olevan ihana. Minä oon nyt vaan kutonu, tein elämäni ensimmäiset tossut, eilen sairaalassa sain toisenki valmiiks. Paranemisia pikkumiehelle!