Villalinus

Villalinus

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Viikonloppuna


Viikonloppuna en pahemmin tehnyt käsitöitä,pitkästä aikaa käytiin jopa kyläilemässä pitkän matkan takana,mukavaa oli! Meidän tulee tosi harvoin käytyä yhtään missään kun pitäisi saada pyörätuoli ja muksut mahtumaan autoon,eikä meillä vielä satu olemaan tilabussia...No kuitenkin,tulevalle vauvalle ompelin pienen mekkosen uusista kankaista joita ostin viime viikolla,noin 60cm,omalla kaavalla.Ihan mukava siitä tuli vaikkakin taas tiedän mitä toisessa mekossa teen toisin.(ja oikeastaan olisin halunnut kankaat toisinpäin,yläosaan hillitympää kangasta ja alaosaan enemmän kuvioita) Toinen mekko on leikattuna ja odottelee ompelua,siihen ajattelin tehdä myös aplikaation...
Ja pupujenteko senkun jatkuu,itse tykkään niin paljon näistä pupuista että ei voi mitään,mekot ja vaatteet vaihtelee ja tässä siis uusin tulokas. Mekkona ihana minimekko puunapilla,villatakkina virkattuna neuletakki,joka saisi hiukan olla isompi,mutta seuraavalle pupulle sitten.Rinnassa kaksi virkattua kukkaa.

Ja tällaiset tossutkin oli ihan pakko tehdä,erittäin söpöt!

Taakse kirjoitin Bunnie vaaleanpunaisella kirjontalangalla,joka ei kylläkään meinaa oikein erottua kuvasta.

Ja tässä koko komeus istumassa keittiön tasolla ja vartioimassa emännän puulaatikko aarteita...Pituutta tälläkin pupulla on se 60cm,tällä vaan on aika tönköt jalat koska olen ommellut kaikki osat käsin jotta pysyisi myös seisomassa,edes hiukan. Mukavaa kun jo niin moni on ottanut osaa arvontaa!Tervetuloa uusille lukijoille!Ja vielähän siihen arvontaan kerkiää osallistua!

1 kommentti:

muru kirjoitti...

tosi nätti pupu vaatteineen! Ja puulaatikotkin tosi kivat, meillä sais olla kans joku kyseisiä herkkuja vartioimassa, ettei menis kaikki mun suuhun ;)