Villalinus

Villalinus

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

14 vuotta!

Tänä päivänä,tasan 14 vuotta sitten synnyit sinä,pieni,hento,kuin enkeli...paljon olet antanut minulle,paljon kasvattanut minua,opettanut ymmärtämään,ONNEA RAKAS!
Meidän Vera siis täyttää tänään 14-vuotta,aika on kulunut nopeaan,paljon on mahtunut asioita vuosiin,tänään Vera juhlii synttäreitään Oulussa Lohipadon koululla yhdessä kavereiden kanssa....myöhemmin kunhan parannumme täällä kotona myös tätit ja mummu ja vaari pääsevät syömään kakkua jonka Vera on itse äidiltä tilannut.
Mukavaa viikonjatkoa ja voikaahan hyvin,täällä se kuluu syöden antibiootteja ja loikoillen sohvalla... Nina ps.Suljen kokonaan vanhan blogini koska se näyttää niin kammottavalta kun takkuilee...toivottavasti löydätte tänne uuteen.

3 kommenttia:

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Onnittelut ja paranemisia!

muru kirjoitti...

Onnittelut tytölle vielä näin jälkikäteen! Jokos siellä aletaan olla terveempiä? täällä pikkunen flunssanpoikanen heräilemässä mutta toivotaan että menee pelkällä säikähyksellä ohi. Oletko muuten saanut jo (vai tilasikko, muistelen niin) uuden tildavihkosen? Mahtaakohan sitä jo saada siluetista, oletko nähnyt?

-k- kirjoitti...

Onnittelut! Ja toivottavasti saatte taudin pian selätettyä!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!
-k-