Villalinus

Villalinus

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Pellavaista ihanaa

Ja kuten aikaisemmin kerroin on uusi brodeerauskone nostettu pöydälle ja kummasti antaa uutta puhtia kokeilla kaikkea uutta tuommoinen monitoimikone.Pellavasta tein muutaman sydämen,joissa kuten muissakin sydämissäni on somisteena puunappi.Näissä myös ihanaa pellavanväristä pitsiä sekä valkoisella brodeerattu kruunukuvio.
Toinen puoli sydämmestä on valkoista puuvillakangasta.
Ja kori jossa sydämmet ovat on juuri valmistunut(lue juuri kuivunut) kori jonka virkkasin mandarin petit puuvillalangalla,mallina tuttu juhannusruusu,aivan ihana malli myös tällaiselle korille,korin alla toinen eilen virkattu liina jonka kovetan tänään kunhan saan Fannyn ruokailun alta pois...
Aivan uskomattoman kaunis liinana myös.(meillä näitä samoja onkin mattoina melkein joka huoneessa)
Toinen mikä pääsi kokeiluun koneella on siivet joissa tekstinä "siipiesi suojassa" jotenkin koskettava sanonta joka puhuttaa monella eri tavalla. Nämä ovat aika isot siivet,siipien väli noin 38cm ja korkeus 15cm.
J yllätys yllätys,somisteena ei olekkaan tällä kertaa puunappeja vaan pellavasta tehty kukka joka on suurimmassa osassa  kiinnitettynä hakaneulalla jotta voi halutessaan käyttää missä haluaa,vaikka takissa tai lakissa jos siltä tuntuu.Kukkien keskellä ihania pieniä helmiäisenvalkoisia pikku helmiä.
Ihanaa kun pakkaset ovat poissa,mukavaa viikkoa myös sinulle! Nina

1 kommentti:

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kaikkea kaunista olet taas tehnyt ja se uusi kone on varmasti mukava apuväline! Siipiesi suojassa -teksti on tosiaan lohduttava, pidän siitä itsekin.