Villalinus

Villalinus

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Mitä meille kuuluu...

Mitäkö meille kuuluu tänään...taas yksi lääkärikäynti tehty,viime viikon perjantaina oli edellinen,seuraava ensi viikolla. Siis toisin sanoen meillä käydään lääkäreissä ja apteekeissa harva se päivä,terveitä päiviä ei näy ainakaan ihan lähietäisyydellä...koko ajan tulee lisää juttuja,toinen toistaan pelottavampia,pelottavaksi tekee se ettei mistään tiedä mitään,toinen lääkäri haluaisi aloittaa pitkäaikaisen lääkityksen,toinen odottaa,leikkauksia on aika todennäköisesti ainakin tulossa... Ainut asia mitä itse haluaisin olisi se ettei poikani tarvitsisi olla kipeä vaan saisi elää normaalia pikkupojan elämää,leikkiä traktoreilla,nauttia lumileikeistä yms. Melkein päivittäin Linus sanoo Äiti tykkää tarhasta,tarkoittaen että hänellä on ikävä omia uusia kavereitaan ja äiti on hyväksynyt että Linuksella on muutakin elämää kuin kotona olo...Aika näyttää mitä tulee,ehkä ensi viikon perjantain jälkeen voin kertoa kaiken mitä meillä on käyty läpi,kunhan itse saan lisää tietoa... Kiitos ihanista kommenteista! Iltaisin ja aamuöisin olen nyt parina päivänä virkkailut isoäidinneliö peittoa,että edes jonkinmoista stressiä saisi saisi pois,edes jonkin verran,niin ja onnistuin siirtämään kaikki vanhan blogin tekstit tänne uuteen,jos jotakin vaikka jotakin kiinnostaisi tutkia  vanhoja juttuja. Onnellisia päiviä kaikille toivottaen Nina

1 kommentti:

muru kirjoitti...

Normaalia elämää osaaki vasta vaikeuksien jälkeen todella arvostaa, nyt minäki oon koko päivän ajatellu että kuinka ihanaa onkaan kun päästiin takasin siihen "tylsään arkeen". Vaikka meillä oliki vaan tavallinen vähä rajumpi flunssa kaikilla kolmella muksulla mutta seki oli riittävän raskasta tälle äiteelle (tietysti lapsillekki...)

Toivottavasti sielläkin näyttäis pian paremmalta vaikka hurjalta ja kurjalta nyt kyllä kuulostaa! Voimia vanhemmille ja lapsukaisille!